Український бренд увійшов у трійку лідерів серед світових горілчаних брендів в каналі безмитної торгівлі

Український бренд увійшов у трійку лідерів серед світових горілчаних брендів в каналі безмитної торгівлі
Вперше в історії бренд українського походження зайняв 3-е місце за обсягом продажів в каналі Duty Free & Travel Retail згідно з рейтингом міжнародного видання IWSR «Top 100 Spirits Brands in Travel Retail». Nemiroff зайняв почесне місце в категорії горілок, пропустивши вперед лише Absolut і Smirnoff.

Висока позиція в рейтингу досягнута завдяки професіоналізму команди Nemiroff в тісній співпраці з провідними операторами ринку безмитної торгівлі. «Таке досягнення свідчить про професіоналізм і потужну експертизу компанії, закріплює статус бренду-лідера серед українських виробників горілки на міжнародній арені, – зазначив генеральний директор міжнародної горілчаної компанії Nemiroff Юрій Сорочинський. – Компанія Nemiroff успішно веде бізнес у більш ніж 80 країнах світу, з кожним роком розширюючи географію присутності і нарощуючи продажі. Понад 40% обсягу експортованої горілчаної продукції з України – продукція Nemiroff».

Посилення позицій бренду в каналі Duty Free & Travel Retail в компанії називають стратегічним вектором. У 2016 році приріст склав +75% завдяки новим контрактам і розширенню асортиментної лінійки.

Nemiroff узяв фокус на активний розвиток і міжнародну експансію: крім відкриття нових, бренд впевнено закріплює і посилює свої позиції на вже знайомих ринках, стежить за світовими трендами, постійно вдосконалюючи асортиментний ряд. Такий підхід до ведення бізнесу та гнучкість в прийнятті рішень робить переворот у світі горілок, відкриває нові кордони і горизонти для бренду світового масштабу.

Довідкова інформація:

Nemiroff (http://www.nemiroff.vodka) був заснований у 1872 році. Сьогодні це провідний світовий виробник високоякісного алкоголю і один з лідерів світового ринку алкоголю, відомий у 80-ти країнах світу. Близько 40% всієї експортованої з України горілки – виробництва Nemiroff. Компанія входить в топ-3 постачальників горілки в магазинах безмитної торгівлі Duty Free у світі.

Асортиментний портфель продуктів під міжнародним брендом Nemiroff налічує 26 смаків і понад 40 видів продукції. Основні продукти: Nemiroff Original, Nemiroff Delikat, Nemiroff Light, горілка особлива Nemiroff «Гостра полуниця», Nemiroff «Українська березова особлива», настоянка гірка Nemiroff «Українська медова з перцем», солодка настоянка Nemiroff «Журавлина на коньяку», Nemiroff Premium, Nemiroff Lex, Nemiroff Lex Ultra.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі