Український препарат «ОлСепт75» визнали дієвим засобом проти коронавірусу

Український препарат «ОлСепт75» визнали дієвим засобом проти коронавірусу
Дезінфікуючий препарат «ОлСепт75» вітчизняного виробництва групи фармацевтичної компанії "Лекхім" являється ефективним та дієвим засобом щодо знезараження та протидії розповсюдження короновірусної інфекції.

Про це повідомили у ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л. В. Громашевського Національної Академії медичних наук України», пише видання Бізнес.

«Нерозведений засіб «ОлСепт 75» призводить до інактивації аденовірусу 5 типу через 1 хвилину. Відповідно, засіб «ОлСепт 75» буде виявляти противірусну дію до оболонкових та менш стійких вірусів, зокрема – вірусів гепатиту В та С, вірусу грипу, вірусу імунодефіциту людини, кору, епідемічного паротиту, ротавірусних гастроентеритів, вірусів ЕСНО, Коксакі, коронавірусів людини, в тому числі SARS-CoV-2 та інших. Таким чином, дезінфікуючий препарат «ОлСепт75» вітчизняного виробництва безпосередньо являється ефективним та дієвим засобом щодо знезараження та протидії розповсюдження короновірусної інфекції, що спричиняє захворювання COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Довідка.
Сьогодні Інститут - головна наукова установа, яка визначає науково-обґрунтовану політику в галузі забезпечення епідемічного благополуччя країни, стратегію та тактику боротьби з інфекційними хворобами. Інститут є провідним закладом з вивчення вірусних, бактеріальних та паразитарних хвороб, в тому числі вірусних гепатитів, ВІЛ-інфекції, інфекцій, що керуються засобами специфічної імунопрофілактики, гострих кишкових інфекцій, з удосконалення, розробки та впровадження нових методів їх діагностики, профілактики та лікування.
   В Інституті функціонують Медичний центр інфекційних уражень нервової системи, Науковий центр грипу та інших гострих респіраторних інфекцій, Центр діагностики інфекційних та паразитарних хвороб.Інститут входить до складу лабораторної мережі по грипу ВООЗ.
   Теоретичні розробки Інституту широко впроваджуються в практику охорони здоров’я, є науковим обґрунтуванням при розробці нормативних документів МОЗ України, державних цільових програм тощо.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі