Український стартап – у фіналі глобальної програми EY Accelerating Entrepreneurs 2017

Український стартап – у фіналі глобальної програми EY Accelerating Entrepreneurs 2017
КИЇВ, 24 лютого 2017. Міжнародна програма Accelerating Entrepreneurs від компанії EY допомагає динамічним стартапам з усього світу масштабувати бізнес. 48 керівників найперспективніших стартапів із 22 країн було відібрано для участі в фіналі програми у Римі. Україну представляв стартап Competera, SaaS-рішення для ефективної роботи з цінами і асортиментом рітейлерів і вендорів.

На учасників чекали коучингові сесії, семінари, лекції експертів світового рівня, а також вихід на сцену 10-го щорічного EY Strategic Growth Forum Mediterranean, що зібрав понад півтисячі керівників великого бізнесу, представників влади та молодих підприємців.

Комплексна програма передбачала також індивідуальну роботу з керівниками сервісних ліній компанії EY, консультації, обмін досвідом, нетворкінг та можливість презентувати свій проект світовим компаніям-лідерам у сфері інновацій. Після завершення інтенсиву в Римі фіналісти можуть розраховувати на менторську підтримку локальних і міжнародних фахівців EY, залучених до програми.

Олександр Галкін, СЕО та співзасновник Competera: «Враження від заходу дуже позитивне – і за рівнем організації, і за якістю змістової частини. Участь у програмі спонукала нас до дій. Вже наступного тижня ми розпочали застосовувати здобуті знання щодо оновлення business canvas, побудови сфокусованих продажів, оновлення стратегії маркетингу та розвитку відносин через партнерські канали».

Олександр Романішин, лідер програми EY Startup Accelerator в Україні, коментує: «Наше завдання – виявити майбутніх лідерів і надати їм підтримку в подальшому розвитку. Ми пропонуємо стартапам всі переваги доступу до глобальної мережі EY в 150 країнах, а також підтримку досвідчених консультантів у сфері залучення інвестицій, оподаткування та права, бізнес-моделювання, підвищення ефективності тощо. Впевнений, що наш досвід менторства і підтримки підприємців буде надзвичайно корисним учасникам даного проекту».

--


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі