#uniqueUA@bigmedia: аутдор-фотогалерея унікальних куточків України прикрасила вулиці Києва

#uniqueUA@bigmedia: аутдор-фотогалерея унікальних куточків України прикрасила вулиці Києва
У березні 2019 на вулицях Києва з’явились борди та сітілайти із зображенням унікальних куточків України, які захоплюють подих й дійсно вражають.

#uniqueUA@bigmedia – Унікальна Україна – таку назву має новий арт-проект у зовнішній рекламі, який створила компанія BigMedia (група BigBoard Ukraine/JCDecaux).

«Ми продовжуємо тему пошуку нових форм і творчих ідей у зовнішній рекламі - як у медіа, що є невід’ємною частиною щоденного життя сучасного міста і від якого суспільство зрозуміло очікує візуальної естетики та змістовності. Створюючи проект #uniqueUA@bigmedia ми надихалися чудовими світлинами украінських мандрівників й фотохудожників-любителів.

Це красивий проект, у якому ми хочемо показати якою неймовірно прекрасною, незвичайною й різноманітною є наша країна, показати людям місця, які вони ще не бачили, які ще «нерозкручені» і зберігають свою природню, оригінальну красу й неповторність. Віадуки у Ворохті, фантастичний краєвид гори Шпиці, перлина Заліщиків чи фантастичний пейзаж з нафтовою качалкою у Карпатах - в Україні ще дуже багато місць, якими варто подорожувати й відкривати для себе нове, ці фото дійсно надихають» - коментує Олена Бесхлєбна, директор компанії BigMedia.

Фотогалерея #uniqueUA@bigmedia складається з робіт, наданих партнерами проекту – українськими приватними фотохудожниками й онлайн-путівником karpaty.ua.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі