Успіхи ОТП Банку з фінансування енергоефективності житла відзначені нагородами IQ energy

Успіхи ОТП Банку з фінансування енергоефективності житла відзначені нагородами IQ energy
На урочистій церемонії в Києві Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) спільно з партнерами програми IQ energy відзначили досягнення програми і нагородили кращих партнерів, які підтримують енергоефективність та відновлювальні джерела енергії в Україні в рамках програми.

Так, успіхи ОТП Банку з фінансування енергоефективності житла відзначені нагородами європейської програми IQ energy одразу у двох номінаціях – «Кращі продажі (альтернативні джерела енергії)» та «Перший банк, який почав фінансувати ОСББ у програмі IQ energy».

Загалом, з моменту запуску програми IQ energy від ЄБРР кредитними коштами від ОТП Банку на утеплення і підвищення енергозбереження у власних оселях скористалися більше 13 тисяч українців, а загальна сума кредитів за програмою енергоефективності житла IQ energy, наданих ОТП Банком клієнтам-фізичним особам, сягнула 500 млн грн.

У вересні ОТП Банк видав перший кредитний продукт ОСББ за програмою IQ energy, спрямований на фінансування широкого спектру енергоефективних заходів.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі