В AgroGeneration День Вишиванки зустріли онлайн-фешн показом національного вбрання

В AgroGeneration День Вишиванки зустріли онлайн-фешн показом національного вбрання
Більше ста співробітників агрокомпанії AgroGeneration прийшли на роботу в четвер у національному вбранні, ще півсотні надіслали свої світлини разом з родинами у вишиванках. Напередодні керівництво агрохолдінгу оголосило конкурс на краще вишите вбрання. Таким чином аграрії приєдналися до свята – Міжнародного Дня вишиванки.

- Наші агропідприємства працюють на Сході, на Заході і в центральній частині України. Вдягнути національний одяг і одночасно зробити світлини усіх співробітників – не можливо, тож ми вирішили через онлайн покази показати, що ми єдина, потужна команда, яка шанує традиції українського народу, - розповідає Джон Шморгун, Президент агрокомпанії AgroGeneration.

В агрокомпанії вирішили не обмежуватися одним Днем Вишиванки, а продовжити приймати фотографії до Дня Конституції України.

- Весна гаряча пора для аграріїв, тривають роботи на ланах в усіх господарствах, і припиняти їх не можна. Трактористи і механізатори, агрономи і землевпорядники зараз на робочих місцях, і святкове вишите вбрання одягатимуть ввечері. Тож їх світлини будуть надіслані протягом кількох тижнів, - каже Володимир Ткаченко, віце - президент з виробництва агрокомпанії AgroGeneration.

А в червні, кращі світлини аграріїв у вишиванках будуть відзначені символічними подарунками. В AgroGeneration планують, що наступного року до конкурсу національного вбрання будуть залучені і пайовики.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі