В Авдіївці знову відкрилося відділення «Нова Пошта»

В Авдіївці знову відкрилося відділення «Нова Пошта»
В місті Авдіївка Донецької області знову відкрилося відділення №1«Нова Пошта», що приймає та видає вантажі без обмежень по вазі. Воно знаходиться на в’їзді до міста (проїзд Індустріальний, 4а) і працює з 9:00 до 19:00 в будні дні та з 9:00 до 17:00 по суботах. Надалі задля зручності клієнтів графік роботи відділення може бути подовжений.

«Для нас важливо бути близькими та зручними для клієнтів по всій Україні. Місцеві жителі дуже чекали на наше повернення, тому ми щиро раді, що жителі Авдіївки і найближчих населених пунктів знову зможуть користуватися послугами доставки від «Нова Пошта». Ми допускаємо можливість відкриття ще одного відділення ближче до центру Авдіївки. Рішення про це прийматимемо за першими результатами після відновлення роботи в місті», - прокоментувала подію національний директор «Нова Пошта» Анна Крупела.

Компанія «Нова Пошта» закрила відділення в Авдіївці влітку 2014 року через активні воєнні дії в регіоні. Відтоді найближче відділення компанії знаходилося в м. Селидове за 60 км від Авдіївки, а з листопада 2016 року – в селищі Очеретине, за 30 км. Відкриття відділення в Авдіївці дозволить активізувати життя та бізнес-діяльність місцевої громади.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі