В ЄрміловЦенрі відкрилась виставка Олександрва Животкова, звіт події

В ЄрміловЦенрі відкрилась виставка Олександрва Животкова, звіт події
18 вересня в центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» за підтримки Stedley Art Foundation відкрито виставку Олександра Животкова «Тримайся коріння».

В цьому проєкті художник вивчає та переосмислює символи стародавніх культур, об’єднує спадщину європейських і східних цивілізацій, інтерпретуючи архаїчну мову, відтворює її в кольорах та чуттєвих формах. В ЄрміловЦентрі представлено 40 робіт художника останніх п’яти років.

Період, який умовно можна назвати «дерево та камінь» - матеріали, що обрав для себе митець на противагу звичайним «полотну та олії». І через цю форму автор звертається до минулого, досліджує і висловлює взаємини із культурною спадщиною.

Відкриття виставки відвідали: ректор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Віль Бакіров, засновниця фундації Стелла Беньямінова, арт-дилер Ігор Абрамович, митці, колекціонери та меценати.

Виставка триває до 25 жовтня, відвідати можна за адресою: центр сучасного мистецтва ЄрміловЦентр Харків, площа Свободи 4 ( головний корпус ХНУ імені Н.В. Каразіна ), Вв-Нд з 12:00 до 20:00. Вхід вільний
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі