В Києві запрацювала служба доставки їжі Menu.ua

В Києві запрацювала служба доставки їжі Menu.ua
Їжу доставлятимуть з 8:00 ранку до 1:00 ночі із 150 закладів. Середній час доставки - 40 хвилин.

Міжнародна компанія Menu Group з проектами у Вірменії, Грузії та Білорусі запустила службу доставки Menu.ua в Україні. Стартували з Києва. Протягом року сервіс планує почати роботу у Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові.

Як працює Menu.ua

Щоб замовити доставку їжі треба завантажити додаток для iOS чи Android, обрати ресторан, страви та пройти реєстрацію.

Після введення адреси система покаже усі доступні ресторани, а також час доставки та її вартість.

Тарифи на доставку


Тарифи на доставку Menu.ua гнучкі та залежать від відстані “ресторан-клієнт”. За доставку до 3 км користувач заплатить 30 грн, від 3 до 5 км - 45 грн та від 5 до 7 км - 60 грн. Обмеження відстані у 7 км від кухні ресторану до клієнта дозволить сервісу гарантувати швидкість доставки та правильний температурний режим страв.

Мінімальний час доставки становить до 35 хвилин, максимальний - не більше 60 хв. Обмежень по районам немає - компанія доставляє їжу в межах всього міста. Оплатити замовлення можна онлайн у додатку або готівкою кур’єру.

Кур’єри працюють офіційно

Кількість кур’єрів у компанії на старті - до 100 чол (піші, вело, мото та авто). Усі співробітники служби доставки працюють офіційно та проходять інструктаж по ПДР перед виходом на маршрут. Також у компанії обіцяють страхування здоров'я (медичне та від нещасних випадків), компенсацію палива та обідів, тренінги та мотиваційну програму.

Вибір ресторанів


До сервісу вже підключено більш ніж 100 ресторанів. З усіма партнерами компанія працює офіційно. У списку ресторанів можна зустріти: Pesto Cafe, Pizza House, Танукі, Sushi Pizza Box, Pandabox, Contrabanda, МАМА МАНАНА, This is Pivbar, The Burger, SHASHLIKYAN та інші популярні київські заклади.

За допомогою додатку Menu.ua можна замовити доставку одночасно з декількох ресторанів в одному кошику. Наприклад, піцу з Pesto Cafe та рол із Sushi Pizza Box. В такому випадку вартість доставки збільшується, оскільки маршрут кур'єра подвоюється. Доставка з декількох ресторанів буде здійснюватись одночасно одним кур’єром.

Статус замовлення можна буде відслідковувати за допомогою push-повідомлень: “Ресторан готовить замовлення”, “Кур'єр забрав замовлення в ресторані”, “Кур'єр вже в дорозі” і т.д.

Заклади можна сортувати за типами кухні, а також відмічати улюблені страви для швидкого повтору замовлення.

Служба підтримки


Служба підтримки Menu.ua працює цілодобово. Замовлення можна оформити по телефону, а також задати питання та отримати рекомендації під час живого спілкування з оператором. Усі питання обіцяють вирішувати швидко, застосовуючи індивідуальний підхід до клієнта.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі