В ОТП Банку розпочинається акція «Літо – це ЗАБАВА!»

В ОТП Банку розпочинається акція «Літо – це ЗАБАВА!»
З 1 червня по 15 липня 2017 року в ОТП Банку буде проводитися акція «Літо – це ЗАБАВА!». За умовами, всі учасники, які в період проведення акції здійснять одну або більше транзакцій з використанням кредитної картки ОТП Банку або картки з кредитним лімітом MasterСard, емітованої ОТП Банком, візьмуть участь у розіграшах цінних призів.

В рамках акції ОТП Банком будуть проводитися розіграші таких призів: щодня – велосипед, щотижня – путівка до літнього дитячого табору у Карпатах. Крім того, призовий фонд включатиме 240 подарункових сертифікатів на покупки в Інтернет-супермаркеті номіналом 500 грн.

ОТП Банк відкриває літній сезон 2017 такою символічною активацією, пропонуючи клієнтам банку чудові нагоди для сімейного відпочинку, здорового способу життя і гарного настрою. Крім того, розіграш путівок до літнього дитячого табору у Карпатах є приуроченим до міжнародного дню захисту дітей, даруючи дітям щасливих переможців незабутній літній відпочинок, оздоровлення і заряд бадьорості на весь рік.

При цьому, основний інструмент акції – кредитні картки ОТП Банку та картки з кредитним лімітом MasterСard – також обраний не випадково. Адже жвавий літній сезон потребує від українців додаткових коштів на здійснення своїх планів: відпочинку, оздоровлення, ремонту, різноманітних придбань та інвестицій у покращення якості життя. А кредитні картки ОТП Банку є відмінним інструментом для цього, оскільки пропонують їх власникам низку значимих переваг (безвідсотковий пільговий період до 55 днів, кредитний ліміт до 300 тисяч гривень, розстрочка на товари до 12 місяців, ефективний контроль платежів з безкоштовним Інтернет-банкінгом OTP Smart, безкоштовне зняття готівки у банкоматі тощо).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі