В рамках стратегії цифрового розвитку компанія «Кюне + Нагель» пропонує нові можливості з дослідження ринку

В рамках стратегії цифрового розвитку компанія «Кюне + Нагель» пропонує нові можливості з дослідження ринку
Шинделегі / Швейцарія, 29 серпня 2016 року – Сьогодні компанія Кюне + Нагель оголосила про нову стратегію розвитку зі застосуванням новітніх технологій та презентувала нову інновативну послугу “gKNi”, що базується на аналізі логістичних даних та прогнозуванні.

Кюне + Нагель постійно працює над покращенням робочих процесів та підвищенням рівня якості послуг заради клієнтів та партнерів, використовуючи свої знання у сфері логістики та інноваційний підхід. Це можливо завдяки постійному використанню новітніх технологій: цифрових послуг та венчурних проектів.

Стандартизовані операційні системи Кюне + Нагель допомагають швидко реагувати на зміни ринку і зменшують час, необхідний для початку роботи високотехнологічних послуг. Кюне + Нагель вже запустила послугу KN FreightNet, яка дає можливість миттєво отримати тариф, здійснити бронювання, а також відслідковувати перевезення авіаційних та морських вантажів. В рамках своїх венчурних проектів, Кюне + Нагель працює над стартапами, шукає та створює нові бізнес можливості, розширюючи свій спектр цифрових послуг та клієнтську базу.
Доктор Детлеф Трефцгер, виконавчий директор Кюне + Нагель Груп заявив: «Використовуючи наші професійні знання та підлаштовуючи наш світогляд до нових технологій, особливо у сферах управління даними та аналітики, ми розробляємо інноваційні послуги, які несуть цінність для наших клієнтів. Ми розглядаємо високі технології не перешкоду, а як частину еволюції нашого підприємства. Це дає нам можливість постійно пропонувати інноваційні послуги, які набирають все більшого значення для наших клієнтів.»

Засновуючись на своїй відкритості новим технологіям, можливостях розробки нових послуг та знаннях логістичного ринку, Кюне + Нагель створила «gKNi trade nowcasting». «gKNi» розшифровується як «глобальні індикатори Кюне + Нагель» та надає оцінки таких ключових економічних показників, як торговий баланс та промислове виробництво. Ця інноваційна послуга – венчурна ініціатива, яка використовує власну розробку, що поєднує аналіз великих масивів даних зі збором даних, автоматизацією та аналітикою. «gKNi» надає інформацію про найближче минуле, теперішнє та найближче майбутнє економічного розвитку до 55 днів раніше, ніж інші прогнози показників пов’язаних з торгівлею. Послуга «gKNi» доступна на підписній основі й спрямована на логістичних клієнтів Кюне + Нагель, корпорації, уряди, банки та інвесторів з метою полегшення процесу прийняття рішень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі