В СК «АХА Страхування» придбано перший поліс електронної автоцивілки

В СК «АХА Страхування» придбано перший поліс електронної автоцивілки
Відтепер клієнти компанії можуть проходити всі етапи - від придбання полісу до отримання виплати - онлайн, без відвідування офісу страховика.

З 7 лютого 2018 року в Україні розпочався продаж електронних полісів автоцивілки. В «АХА Страхування» вже продано перший поліс онлайн. Весь процес покупки автоцивілки відтепер займає не більше 10 хвилин. Щоб отримати електронний поліс, треба пройти декілька простих кроків:

1. Зайти на сайт «АХА Страхування».
2. Ввести тип, марку, місце реєстрації та рік випуску автомобіля, отримати розрахунок вартості полісу.
3. Обрати оптимальний варіант страхування. На цьому етапі клієнт може обрати опцію «Всі Свої», яка дозволяє скористатися прямим врегулюванням збитків і дистанційним врегулюванням, без франшизи і врахування амортизаційного зносу.
4. Заповнити персональні дані.
5. Підтвердити введені дані через SMS та сплатити страховий платіж.
6. Отримати поліс на електронну пошту.

Протягом початкового періоду використання електронних полісів автоцивілки в компанії рекомендують роздрукувати поліс і мати його з собою в автомобілі.

«Над проектом впровадження електронного полісу ми працювали три роки. З електронною автоцивілкою нарешті маємо можливість зробити досвід клієнта повністю цифровим, - розповідає про нововведення Андрій Перетяжко, перший віце-президент СК «АХА Страхування». – Всі етапи від придбання полісу до реєстрації збитку і отримання виплати клієнт може проходити онлайн. Це дуже зручно і суттєво економить час».

У компанії впевнені, що майбутнє – за цифровими сервісами, тому активно прямують до повної діджіталізації послуг. Нагадаємо, нещодавно в «АХА Страхування» впроваджено сервіс Audasmart, який дає клієнту можливість самостійно за лічені хвилини провести оцінку збитку та швидко отримати відшкодування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі