В Україні навчаються студенти зі 158 країн світу

В Україні навчаються студенти зі 158 країн світу
Станом на початок 2020 року в Україні навчається понад 80 тис. іноземних студентів зі 158 країн світу. Про це повідомив т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет під час його зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Південно-Африканської Республіки в Україні Андре Йоганнесом Гроеневальдом.

Подія відбулась щодо налагодження двостороннього співробітництва в галузі освіти між Україною та Південно-Африканською Республікою.

Міністр повідомив, що переважна більшість з іноземних студентів навчається на медичних спеціальностях у Харкові, Вінниці, Дніпрі, Києві та Сумах, з них – 44 студенти з Південно-Африканської Республіки.

Сергій Шкарлет підкреслив, що Президент України Володимир Зеленський ставить у пріоритет розвиток освіти і науки України.

“Наразі МОН розробляє План заходів щодо популяризації можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів. Основна мета полягає у підвищенні привабливості національної освіти, впровадження прозорого механізму набору іноземних студентів для здобуття вищої освіти, забезпечення якості надання освітніх послуг закладами вищої освіти”, – наголосив т.в.о. Міністра.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі