В Україні стартувала Благодійна акція до 1 вересня «Шкільний портфелик»

В Україні стартувала Благодійна акція до 1 вересня «Шкільний портфелик»
Шкільний портфелик – щорічна благодійна акція Карітасу України, яка допомагає підготуватися до 1
вересня потребуючим дітям. За роки проведення акції вже десятки тисяч школярів змогли отримати новенькі шкільні портфелі, наповнені необхідними канцтоварами.

В цьому році акцію «Шкільний портфелик» підтримали LeBoutique та Укрпошта, об’єднавши свої
зусилля та надавши можливість допомогти швидко і з комфортом.

Відсьогодні і до кінця серпня жителі нашої країни зможуть допомогти дітям підготуватись до початку учбового року. Для цього достатньо зібрати необхідні товари та безкоштовно відправити їх через будь-яке відділення «Укрпошта» з поміткою а/с «Благодійність Лєбутік» до 31 серпня.

Мета акції – не лише зібрати кошти, аби забезпечити дітей із малозабезпечених, багатодітних та кризових сімей всім необхідним до початку навчального року, але й створити атмосферу свята для потребуючих дітей та підлітків, дати їм відчути підтримку небайдужих людей.
Ключові ролі компаній-партнерів розподілились наступним чином: шопінг-клуб LeBoutique надає асортимент акцій зі знижками до 90% на вишиванки, шкільну форму, взуття та канцтовари. Для цього кожен день на сайті у розділі «Дитяче» стартують акції із поміткою «Шкільний базар».

Логістична транспортна компанія «Укрпошта» відповідальна за збір посилок у відділеннях та їх експрес доставку на склад LeBoutique. Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» забезпечує розподіл зібраних речей та вручення їх потребуючим дітям безпосередньо перед початком учбового року.

Усі учасники проекту проводять активну інформаційну кампанію серед своїх клієнтів та активних користувачів.
Список необхідних товарів включає рюкзаки, портфелі; пенали; зошити в клітинку, в косу лінійку та в лінійку звичайну; обкладинки для зошитів; пластилін, дошки та ножі для пластиліну; набори кольорового паперу, картону, набори білого картону, ножиці; фарби акварельні, гуаш, пензлики; клей ПВА; прості олівці, кольорові олівці, точилки закриті; альбоми для малювання; лінійки до 15 см дерев'яні; гумки для стирання; ручки синього кольору; дитячі книги укр. мовою; спортивну форму (зріст від 140 см до 175) для 1-7 класів; спортивне взуття (кеди, кросівки) розмір 34-40 для 1-7 класів

Допомагати легко!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі