В Україні відкрився перший цілодобовий склад-магазин техніки та електроніки

В Україні відкрився перший цілодобовий склад-магазин техніки та електроніки
Мережа MOYO поповнилася унікальним для України форматом магазину

MOYO змінює підхід до покупки техніки і електроніки в Україні. Новий склад-магазин працює цілодобово і дозволяє прямо на місці обрати і порівняти товари з усього асортименту мережі, а це понад 25 тис. товарних позицій.

Новий київський магазин MOYO став самим високотехнологічним в Україні. Покупці можуть обирати товари як з асортименту, представленого в магазині, так і робити замовлення через сайт moyo.ua або продавця-консультанта. Вже через 20 хвилин замовлення буде доставлений в магазин. При цьому увесь процес доставки автоматизований і товар надходить зі складу по прямій транспортній стрічці.

Завдяки величезному асортименту в постійній наявності на складі, у покупців є можливість на місці порівнювати на обирати з кількох моделей. Крім того, на відміну від традиційних магазинів, де габаритний товар найчастіше представлений в єдиному екземплярі на вітрині, на складі-магазині MOYO його можна буде придбати новим в заводському пакуванні.

Новий склад-магазин працює в форматі 24/7. Він став найбільшим в мережі MOYO і займає площу близько 1 500 м², розташувавшись на трьох поверхах нової офісної будівлі за адресою вул. Марка Вовчка, 18А. При цьому на місці колишнього цілодобового магазину відкрилася стокова торгова точка MOYO, в якій реалізовується товар по зниженій ціні.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі