В Україні запрацював сервіс з пошуку квитків Google Авіаквитки

В Україні запрацював сервіс з пошуку квитків Google Авіаквитки
Ми раді оголосити про запуск в Україні сервісу Google Авіаквитки (Google Flights), який дозволить українським користувачам легше знаходити, порівнювати і замовляти авіаквитки через google.com.ua/flights.

Наприклад, ви плануєте поїздку з Києва до Лондона, і у вас немає особливих переваг, якою авіакомпанією летіти, і ви не прив'язані до конкретної дати. Google Авіаквитки може порекомендувати альтернативні аеропорти або дати поїздки, які дозволять знизити витрати на переліт, а також запропонує інформацію з прогнозом, коли ціни на авіаквитки можуть зрости і на скільки. У сервісі є можливість відстежувати вартість квитків на обраний рейс, і система буде повідомляти про всі зміни ціни в Google Асистенті і електронною поштою.

Якщо ви ще не вирішили, куди хочете відправитися в подорож, але вам просто необхідна відпустка? В такому випадку вам знадобиться функція "Огляд" - отримайте варіанти популярних місць для відвідування, вказавши місяць, коли ви хочете відправитися мандрувати, тривалість поїздки і тип відпустки. Наприклад, ви можете шукати рейси в грудні протягом тижня в тропічній зоні, наприклад, на Канарських островах. Виберіть місце, яке вас цікавить, і ви побачите пропозиції кращих рейсів в даному напрямку на основі критеріїв зручності і ціни.

Незалежно від того, чи збираєтеся ви в подорож мрії або коротку ділову поїздку, наша мета - допомогти вам знайти кращий варіант рейсу, щоб ви могли планувати, замовляти і відправлятися в поїздку всього за пару кліків. Використовуйте політ вашої фантазії - відвідайте google.com.ua/flights, щоб спланувати свою наступну відпустку!

Про Alphabet Inc.
Ларрі Пейдж і Сергій Брін заснували компанію Google у вересні 1998 року. Сьогодні в компанії працює понад 50 000 співробітників по всьому світу, і Google пропонує широкий спектр продуктів і платформ, таких як Пошук, Карти, AdWords, Gmail, Android, Chrome і YouTube. У жовтні 2015 компанія Google увійшла до складу холдингової компанії Alphabet.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі