ВАЖЛИВО! ВЕСНЯНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ перенесено на 26-28 ТРАВНЯ

ВАЖЛИВО! ВЕСНЯНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ перенесено на 26-28 ТРАВНЯ

У зв’язку з епідеміологічною ситуацію в Україні та карантинними обмеженнями дати проведення Весняного Будівельного Форуму перенесено.

Виставка відбудеться 26-28 травня у самому центрі міста, за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17, Львівський палац мистецтв.

Раніше отримані запрошення будуть дійсними у травні.

Весняний Будівельний Форум – вже традиційне місце зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів з представниками торгівлі, архітекторами, підрядниками та інвесторами в західному регіоні країни. Будівельна виставка репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію компаній з України та з-за кордону. Львів і надалі залишається інвестиційно привабливим містом, будуються нові житлові комплекси, з’являється можливість для нових компаній відчути здорову конкуренцію та продемонструвати свої досягнення у будівельній галузі.

Протягом  3-ох днів на Форумі обговорюватимуться актуальні питання  будівельної галузі,  відбудуться презентації та семінари.

Серед тематичних розділів:

Опалення (Сучасні системи опалення; Системи газо- та енергопостачання; Вентиляційні системи та кондиціонування; Фітинги та клапани; Теплові завіси, радіатори; Пічки, каміни, димарі та аксесуари; Котли та котельне обладнання; Системи обігріву даху, тепла підлога; Проектування систем опалення)

БудЕКСПО (Проектування, будівництво, ремонт; Будівельні матеріали; Фарби, лаки, будівельна хімія; Будівельні та металоконструкції, риштування; Безпека та протипожежний захист; Ліфтове обладнання, ескалатори; Інструмент, електрообладнання; Ландшафтна архітектура; Кераміка та сантехніка; Архітектурні та дизайнерські рішення; Житлова та комерційна нерухомість)

Вікна, двері, дах (Віконні системи; Вікна та віконна фурнітура; Ворота, шлагбауми, с-ми автоматизації; Жалюзі, ролети; Зимові сади, балкони, вітрини; Двері міжкімнатні та вхідні; Дверні перегородки; Комплектуючі та фурнітура; Покрівельні матеріали; Гідроізоляційні матеріали; Тепло-,звуко- ізоляційні матеріали; Антикорозійний захист конструкцій; Водостоки, антиобмерзаючі системи; Обладнання та технології)

А також  вперше в рамках Форуму буде представлена нова тематична експозиція :

ЕлЕКСПО (Електротехнічне обладнання; Кабельно-провідникова продукція; Джерела світла; Зовнішнє освітлення (вуличне, дорожнє, паркове); Світлодіодні системи; Архітектурне та декоративне освітлення; Пристрої захисту та автоматика)

Запрошуємо долучатися всіх фахівців будівельної галузі до професійного майданчика. Деталі щодо участі і безкоштовного відвідування виставки на сайті: www.galexpo.com.ua/budvesna

Контакти Оргкомітету:  (067) 332-92-52, n.n.galexpo@gmail.com

_____________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі