Весняний Будівельний Форум 2021

Весняний Будівельний Форум 2021

Весняний Будівельний Форум – вже традиційне місце зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів з представниками торгівлі, архітекторами, підрядниками та інвесторами в західному регіоні країни. Будівельна виставка репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію майже 150 компаній з України та з-за кордону. Львів і надалі залишається інвестиційно привабливим містом, будуються нові житлові комплекси, з’являється можливість для нових компаній відчути здорову конкуренцію та продемонструвати свої досягнення у будівельній галузі.

         Виставка відбудеться 14-16 квітня у самому центрі міста, за адресою: м. Львів, вул       Коперника, 17, Львівський палац мистецтв.

           Протягом  4-ох днів на Форумі відбудуться обговорення актуальних та необхідних питань будівельної галузі, презентації та семінари, акції та розіграші також чекатимуть на вас.

           

      Запрошуємо долучатися всіх фахівців будівельної галузі до професійного майданчика, щоб  продемонструвати свої досягнення у будівельній сфері, ознайомити потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції, розширити дилерську мережу та отримати потенційного клієнта.

Контакти Оргкомітету:  (067) 332-92-52, n.n.galexpo@gmail.com , www.galexpo.com.ua/budvesna


____________________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі