Viber і WhatsApp тепер безкоштовні у роумінгу для абонентів Київстар

Viber і WhatsApp тепер безкоштовні у роумінгу для абонентів Київстар
Клієнти лідера телеком-ринку України можуть обмінюватися текстовими повідомленнями у популярних месенджерах без тарифікації мобільного інтернету.

Щоб скористатися новими умовами у роумінгу Київстар, достатньо оплатити пакет мобільного інтернету (100 мегабайт від 35 грн).

«За два роки з моменту запуску нових тарифів для роумінгу, ними почали користуватися мільйони українців. Тільки за травень 2018 роки ми зафіксували зростання кількості роумерів на 11%, у порівнянні з травнем 2017 року. При цьому, вони використовували в 2,5 рази більше мобільного інтернету ніж рік тому», – говорить Олександр Галушко, начальник департаменту додаткових послуг та операторськими взаємин Київстар.

Нові умови для спілкування у месенджерах діють у 95 країнах світу для абонентів передплаченої та контрактної форми обслуговування, а також для тих корпоративних абонентів, у яких підключений послуга «Вільний роумінг для бізнесу». Вони поширюються на текстові повідомлення; обмін фото, аудіо та відео, відеодзвінки – тарифікуються відповідно до основних умов.

Всього Київстар надає послуги мобільного зв'язку в 195 країнах за вигідними умовами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн в день користування), інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день користування) , SMS - від 1,00 грн (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день користування). Мобільний зв'язок у роумінгу працює автоматично, як тільки абонент починає користуватися однією з послуг: здійснює дзвінок, відправляє SMS-повідомлення або вживає мобільний інтернет.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі