Viber став основним каналом для чат-ботів компанії Avon

Viber став основним каналом для чат-ботів компанії Avon
Статистика показує, що в Viber відбувається понад 7 млн дій в хвилину, а 3 з 4 користувачів вирішують повсякденні завдання за допомогою спамерських пошукових роботів. Не дивно, що компанія AVON зробила перший крок в напрямку збільшення споживчої бази і встановлення близького контакту з аудиторією саме з використанням цього інструменту. Чат-бот компанії в Viber автоматизує підтримку клієнтів і пропонує оптимізований призначений для користувача інтерфейс.

Дотримуючись стратегії діджіталізаціі, з 2018 року AVON почав співпрацю з технологічною компанією Middleware Inc. (США), яка є власником технології Corezoid. Месенджер став сполучною ланкою на початковому етапі адаптації бізнес-логіки Corezoid до різних умов і вимогам нових ринків. Крім цього, завдяки API-інтерфейсам, міжплатформове програмне забезпечення дозволило бізнес-аналітикам Avon організувати підтримку зв'язку як мінімум з 4-ма цільовими аудиторіями: потенційними клієнтами, вже існуючою базою клієнтів, контрагентами (бізнес-партнерами), а також з власними співробітниками. Завдяки Viber, компанія Avon тепер має можливість вибудувати комунікацію відразу з усіма аудиторіями в рамках однієї екосистеми месенджера, без необхідності створювати окремі нативні додатки і забезпечувати його підтримку для платформ iOS і Android. Менеджери Avon в реальному часі відстежують статистику всієї діяльності, яка здійснюється представниками, клієнтами та співробітниками, оперативно реагуючи на постійно мінливі потреби.

«На сьогоднішній день Viber є одним з найпопулярніших месенджерів в Україні: наш мобільний додаток встановлено на кожному другому смартфоні. Viber - канал №1 на ринку України для комунікації малого, середнього і великого бізнесу із споживачами, - коментує Яна Рожкова, директор з комунікацій в СНД, Франції та Німеччини - Клієнти наших партнерів перевіряють каталог продуктів компанії, замовляють товари, знаходять найближчого представника, підписуються на новини та промо, а також оцінюють роботу бренду».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі