Від Польщі до Свазіленду: абоненти Київстар стали активніше користуватися роумінгом у 2018 році

Від Польщі до Свазіленду: абоненти Київстар стали активніше користуватися роумінгом у 2018 році
У 2018 році кількість абонентів Київстар, які користувались послугами міжнародного роумінгу, зросла на 32%, у порівнянні з 2017 роком. Використання мобільного інтернету в роумінгу зросло більш ніж у два рази, а саме на 114%*.

Не менш популярними продовжують бути дзвінки рідним та близьким в Україну: використання голосових послуг у роумінгу зросло за рік більш ніж на 30%.

Продовжує зростати кількість українців, які подорожують до країн Європейського Союзу – у 2018 році їх було майже у півтора рази більше, ніж роком раніше. Якщо ж порівнювати кількість українців, які подорожували у країни ЄС у 2016 (до прийняття безвізового режиму) та у 2018 році, то їх стало майже на 80% більше.

Найпопулярнішими країнами у абонентів Київстар за підсумками року стали Польща, Росія, Туреччина, Німеччина, Єгипет, Угорщина, Італія, Чехія, Білорусь та Румунія. Найменше абонентів, які користувалися роумінгом у минулому році, було у Королівстві Свазіленд, всього 2 людини. Під час новорічних свят, з 24 грудня 2018 року до 14 січня 2019 року, найбільше українців за кордоном було в Єгипті, Німеччині, Італії, Чехії, Польщі, Іспанії, Австрії, Франції, Угорщини та ОАЕ.

Завдяки постійному зростанню кількості абонентів, які користуються мобільним зв'язком у роумінгу, а також значному зростанню дата-трафіку, Київстар продовжує пропонувати ще більш вигідні умови для спілкування. Так, у 2018 році Київстар зменшив вартість роумінгу відразу в 25 країнах: дзвінки від 2 грн/хвилина, мегабайт мобільного інтернету – від 0,35 грн, SMS- повідомлення від 1 грн.

Всього Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, у 195 країнах. Абонентам більше не потрібно замовляти додаткові послуги або здійснювати налаштування, оскільки роумінг підключається автоматично, як тільки абонент починає користуватися послугами мобільного зв'язку. Все, що необхідно зробити, поповнити свій рахунок перед подорожжю.

*Дані розраховані шляхом порівнянні статистики мобільного оператора за період січень-грудень 2017 року та січень-грудень 2018 року.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі