Відчуйте всю міць графіки AMD Radeon™ з новою версією ПЗ Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition

Відчуйте всю міць графіки AMD Radeon™ з новою версією ПЗ Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition
Серед важливих функції, вперше представлених AMD, — високоякісна трансляція ПК-на-VR та нові можливості моментального відтворення Radeon™ ReLive , а також потужна оптимізація в іграх та операційній системі, яка створює неперевершений візуальний досвід.

Компанія AMD представила AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition, нове покоління свого програмного забезпечення для відеокарт AMD Radeon™, надавши нові імерсивні функції та неперевершені візуальні враження для геймерів, контент-мейкерів та ентузіастів.

AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition відкриває можливості графіки AMD Radeon, демонструючи середній приріст продуктивності до 15% у найпопулярніших на сьогодні іграх у порівнянні з результатами минулого року.

Версія ПЗ 2019 Edition також дозволяє гравцям на ПК транслювати ігри на ПК та відео на мобільні пристрої. Ця версія – перше рішення компанії AMD, розроблене для стрімінгу з якістю ПК на окремі VR-пристрої, що забезпечує неймовірне VR-занурення мільйонам дискретних VR-систем.

«ПЗ AMD Radeon було розроблене для досягнення максимальної стабільності та продуктивності й забезпечення неперевершених вражень від ігор, — сказав Андрій Здравкович, корпоративний віце-президент з програмного забезпечення в Radeon Technologies Group. — Ми раді представити наше наймасштабніше оновлення ПЗ за всю історію. Воно засноване на найстабільнішому в галузі драйвері , AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition забезпечує двозначне збільшення продуктивності в лінійці ігор, а також відкриває нові вражаючі можливості, які дозволяють геймерам простіше, ніж будь-коли, оптимізувати свої графічні налаштування, максимізуючи якість ігрового процесу на ПК для новачків й досвідчених користувачів Radeon™ GPU».

У числі нових й покращених функцій AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition:

• PC-to-VR й стримінг на мобільних пристроях: AMD Radeon™ ReLive разом з оновленим додатком AMD Link й спеціальними додатками VR тепер дозволяє передавати ігри з ПК і відео на окремі шоломи VR, а також на більшість телефонів та планшетів на базі Android й iOS через домашні мережі Wi-Fi2. Нова функціональність дозволяє отримати аналогічний ПК досвід на мобільних пристроях і дискретних VR-системах з яскравими кольорами й неймовірно чітким зображенням.
• Повтор ігрового моменту: Драйвер AMD Radeon™ ReLive, який може вести потокове мовлення й допомагати ділитися своїми найкращими моментами в іграх, тепер також дозволяє насолоджуватися перемогами моментально, створюючи кліпи від 5 до 30 секунд прямо в грі та зберігаючи їх у вигляді GIF-анімації, не виходячи з додатку. Також вбудований редактор пропонує нові інструменти роботи з контентом, дозволяючи транслювати відеопотік та захоплювати відео, вставляючи ще більше контенту в потокове відео.
• Потужні засоби оптимізації покращують роботу графіки AMD Radeon™: Оновлені та зручні для користувачів інструменти спрощують налаштування ігор та системи:
• Radeon™ Game Advisor: Новий майстер, який допомагає геймерам пройти весь процес налаштування своїх ігор для досягнення оптимального поєднання плавної анімації та візуальної чіткості.
• Radeon™ Settings Advisor: Автоматично рекомендує системні параметри й налаштування дисплея для досягнення оптимального ігрового досвіду в один клік.
• Upgrade Advisor: Визначає, чи відповідає ПК мінімальним та рекомендованим вимогам розробника гри, пропонуючи при необхідності варіанти оновлення AMD CPU й GPU.
• Оновлений додаток AMD Link: Безкоштовний мобільний додаток AMD Link відрізняється покращеним інтерфейсом, новими можливостями оновлення драйвера, а також покращеною підтримкою галереї Radeon™ ReLive. І вперше користувачі можуть застосовувати голосові команди, щоб контролювати роботу Radeon™ ReLive та відслідковувати параметри продуктивності.
• Покращена продуктивність та управління живленням: Технологія AMD Radeon™ WattMan тепер дозволяє в один клік отримати контроль над автоматичним розгоном GPU та пам’яті , а також автоматичного налаштування живлення GPU . Перероблена утиліта AMD
Radeon™ Chill для зниження енергоспоживання забезпечує економію енергії до 20% в деяких додатках .
• Плавна, вражаюча графіка: Покращена технологія AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR дозволяє проводити автоматичний маппінг тонів, а також досягнути виняткової контрастності та візуальної цілісності у деталях для всіх дисплеїв FreeSync™8. На додаток до цього функція AMD Virtual Super Resolution тепер підтримує ультра-широкі дисплеї у співвідношенні 21:9.
• Відслідковуйте, записуйте та налаштовуйте параметри, не виходячи з гри: Оновлена функція Radeon™ Overlay дозволяє користувачам отримати доступ до системних параметрів прямо на екрані, і тепер вона дозволяє доступ до ігрових налаштувань AMD Radeon™ WattMan5, Enhanced Sync и Game Advisor. Новий реліз також дозволяє в один клік перейти до рішень з екосистеми AMD Radeon™ Software, враховуючи Radeon™ ReLive, моніторинг продуктивності, Radeon™ Chill, Frame Rate Target Control (FRTC), Radeon FreeSync™8 та передачі кольору.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі