«ВІДЧУВАТИ ПО-НОВОМУ – НАДДИЗАЙН LG V40 THINQ»

«ВІДЧУВАТИ ПО-НОВОМУ – НАДДИЗАЙН LG V40 THINQ»
Яскраві колірні рішення та унікальні матеріали оздоблення – доторкнутися до невагомого дизайну LG V40 ThinQ

CЕУЛ, 8 жовтня 2018 р. — Під час розробки LG V40 ThinQ компанія
LG Electronics врахувала та покращила всі ключові характеристики V series, за-вдяки яким смартфони лінійки стали популярними серед користувачів та експе-ртів галузі. За словами Лі Джунг-Хуна (Lee Jung-hoon), голови департаменту ди-зайну мобільних пристроїв LG, наступні три фактори сформували LG V40 ThinQ таким, яким він є. Це безрамний дизайн, унікальні колірні рішення та надвідчут-тя від дотику до нового смартфону.

Коли йдеться про зручність користування смартфоном, «міцний захват» є основ-ною характеристикою. Щоб створити приємні відчуття від утримання смартфона в руці, LG застосувала запатентовану технологію багаторівневої обробки поверхні Silky BlastTM для заднього скла LG V40 ThinQ. Завдяки їй поверхня смартфона не ковзає й на ній не залишаються відбитки пальців, що не впливає на експлуатаційні характеристики та міцність скла. Простота та витонченість дизайну досягнута завдяки тому, що з передньої панелі прибрали датчики, залишивши видимими тільки контури камери та динаміка.

LG V40 ThinQ отримав виняткові та стильні елементи попередників лінійки
V series. Смартфон буде доступний у нових яскравих кольорах: New Aurora Black (новий космічний чорний), New Platinum Gray (новий платиново-сірий) і New Moroccan Blue (новий мароккансько-блакитний). Елегантний та насичений Carmine Red (карміновий-червоний) замінить Raspberry Rose (малиново-рожевий), привертаючи увагу тих авантюрних користувачів, які готові до нових пригод. Доступність смартфонів у різних колірних рішеннях буде відрізнятися в залежності від особливостей ринку.

Дисплей LG V40 ThinQ більше попередників практично на ½ дюйма, при цьому смартфон має комфортну ширину рамок для надійного захвату. Рамки по краях були зменшені, завдяки чому смартфон приємно тримати в руці. Так, LG V40 ThinQ є найлегшим і найтоншим у категорії смартфонів з діагоналлю дисплея бі-льше 6 дюймів.

«Філософія дизайну LG V40 ThinQ ґрунтується на унікальних особливостях сма-ртфонів LG. Це дисплей FullVision у поєднанні з витонченими елементами дизай-ну, які підкреслюють простоту та естетику стилю LG, – сказав Лі Джунг-Хун, голова департаменту дизайну компанії LG Electronics Mobile Communications. – При створенні LG V40 ThinQ ми прагнули приємно здивувати користувачів ще з моменту першого дотику до нового смартфона».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі