Відеокарти AMD Radeon піднімають геймплей в Devil May Cry 5 на новий рівень

Відеокарти AMD Radeon піднімають геймплей в Devil May Cry 5 на новий рівень
Тепер геймери можуть продовжити епічну історію полювання на демонів разом з Данте і Неро в грі Devil May Cry 5. Героїв наймає таємничий "V", якому потрібно прорватися в Red Grave City. Об'єднавши зусилля, компанії AMD і Capcom підняли ігровий процес на новий рівень, забезпечивши гравцям найприголомшливіші враження і повне занурення в гру, можливе завдяки графіці Radeon.

Монітори з підтримкою FreeSync 2 HDR, такі як BenQ EX3203R, AOC AG273QCX, Samsung C32HG70 і Asus XG49VQ, забезпечать власникам відеокарт Radeon плавний ігровий процес, комфортну частоту кадрів, чіткі візуальні ефекти і низький рівень затримок, на якій би платформі ви не запускали гру.

Поряд з оптимізацією нульового дня для Devil May Cry 5, драйвер Radeon Software Adrenalin Edition 19.3.1 забезпечить максимально можливу продуктивність на етапі виходу гри, а також високу частоту кадрів і вражаючі можливості, такі як:

• Неймовірна швидкодія: відеокарти AMD Radeon демонструють виняткову продуктивність при дозволах 1080p, 1440p і 4K з DirectX 12.

• Radeon FreeSync 2 HDR: завдяки підтримці найпопулярнішої в галузі технології адаптивної синхронізації, відеокарти Radeon забезпечують низький рівень затримок, високу яскравість пікселів, а також широкий діапазон кольорів для контенту High Dynamic Range (HDR) на екранах ПК.

• Rapid Packed Math і FP16 Compute: відеокарти AMD Radeon демонструють поліпшені можливості графічного процесора, забезпечують зменшення кількості вхідних затримок, а також підвищення ефективності та продуктивності з технологіями Rapid Packed Math і FP16. Все це дозволяє Devil May Cry 5 демонструвати більш високу частоту кадрів і глибину промальовування на відповідних відеокартах, в тому числі і на новій AMD Radeon VII.

В рамках акції компанії AMD Raise the Game Fully Loaded bundle ( «Вступай в гру у всеозброєнні») покупці відеокарт Radeon можуть отримати безкоштовно три найбільш очікувані ігри року: Resident Evil 2, The Division 2 і Devil May Cry 5. Для цього достатньо купити в магазинах-учасниках відеокарту AMD Radeon VII, RX Vega або RX 590, або бере участь в акції ПК на базі Radeon VII, RX Vega або RX 590.

Покупці відеокарт AMD Radeon RX 580 або RX 570 або ПК на базі Radeon RX 580 або RX 570, зможуть вибрати дві з трьох ігор і отримати їх безкоштовно. Промо-акція закінчується 6 квітня 2019 року * (або в тому випадку, якщо всі коди на отримання безкоштовних ігор закінчаться). Отримати ігри учасники акції зможуть до 6 травня 2019 року.

* Промо-акція може закінчитися раніше в тому випадку, якщо всі коди на отримання безкоштовних ігор закінчаться раніше
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі