Відкриття Кубку з українського рукопашу “Спас” пам’яті Анатолія Єрмака

Відкриття Кубку з українського рукопашу “Спас” пам’яті Анатолія Єрмака
Гості з декількох областей України з’їхались в Запоріжжя аби продемонструвати майстерність у рукопаші. В п’ятницю відбулося урочисте відкриття Кубку з українського рукопашу “Спас” пам’яті Анатолія Єрмака. Командні змагання проходили в легкоатлетичному манежі комбінату “Запоріжсталь”.

Підлітки з Рівна, Дніпра, Миколаєва, Запоріжжя та Мелітополя змагалися за командний кубок. Призери групових змагань з рукопашу, який відкрив початок фестивалю "Запорозький СПАС", команди з трьох міст України. 1-е місце дісталося Запоріжжю, 2-е місце-Дніпру, а 3-е місце здобула команда з Рівного. В одиночних змаганнях перші місця розділили Запоріжжя та Дніпро.

По всій країні спасом займаються понад 5000 чоловік. З кожним роком тактична і фізична майстерність учасників зростає, бійці демонструють новий технічний арсенал. Займаючись українським рукопашем, підростаюче покоління набуває навиків, які знадобляться їм у дорослому житті та захисті України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі