Відкривається новий меблевий центр «Аракс»!

Відкривається новий меблевий центр «Аракс»!
В кінці вересня в передмісті Києва за адресою Новообухівське шосе, 25 км, с. Ходосівка починає роботу другий меблевий центр «Аракс».

«Рішення про відкриття нового торгового центру і зростання мережі меблевих центрів «Аракс» – дуже зважене. Ми розширюємо свій бізнес і радіємо співпраці з новими брендами, які будуть представлені в меблевому центрі. «Аракс» створює сприятливі умови ведення бізнесу для орендарів і надає широкий вибір інтер'єрних рішень для гостей. Новий меблевий центр ми будували кілька років, для нас об’єкт став важливим проектом і приводом для гордості. Сподіваємося, що архітектура будівлі з його внутрішнім оздобленням з часом впишеться в загальну середу міської архітектури і займе своє заслужене місце», – коментує відкриття нового меблевого центру «Аракс» Гаруш Антонян, один з акціонерів групи компаній «Аракс».

Самобутня будівля нового торгового центру є значущим архітектурним рішенням для Києва і області. В основі архітектурних рішень – вірменський класицизм в поєднанні з модерністичними формами, що підкреслює своєрідність торгового центру. Фасад облицьований травертиновими плитами, добутими з кар'єрів легендарної Араратської долини. У головного входу розташовані статуї сторожових левів, які символізують право власності і владу над швидкоплинністю часу.

Загальна площа нового торгового центру складає 15 000 кв. м. На трьох поверхах «Араксу» будуть представлені магазини, де можна придбати товари для будинку: меблі, кухні, освітлення, покриття для підлоги, текстиль, елементи декору та інше. Розташування нового меблевого центру зручно, як для жителів Печерського району, Подолу, Лівого берега, так і найближчих населених пунктів: Конча-Заспи, Ходосівки та інших.

Нагадаємо, що в Києві вже є торговий центр «Аракс» за адресою: вулиця Кільцева, 110.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі