Вигідний захист від девальвації - «ОТП Валютний» заробив 5,8% у доларі за рік

Вигідний захист від девальвації - «ОТП Валютний» заробив 5,8% у доларі за рік
Інвестиційний фонд «ОТП Валютний» під управлінням КУА «ОТП Капітал» за підсумками 2017 року заробив своїм інвесторам 5,8% річних у доларовому еквіваленті. Ціль фонду – захист коштів інвесторів від девальвації гривні та отримання дохідності, вищої ніж по валютних банківських депозитах.

Фонд «ОТП Валютний» залучає кошти в гривні від інвесторів та вкладає їх виключно у валютні інструменти – державні облігації та депозити. Ці інструменти мають низький ризик та постійно переоцінюються за поточним курсом. Таким чином, окрім валютної дохідності, кошти інвесторів зростають і на розмір девальвації, якщо така відбувається. Інвестувати кошти у «ОТП Валютний» можна щодня, а вивести – щоквартально, без обмежень максимального терміну інвестицій.

«Вперше ми запустили такий валютний фонд ще у 2013 році. У період екстремальної девальвації 2014-2015 років та гострого дефіциту валюти за допомогою цього фонду ми допомогли багатьом клієнтам зберегти свої накопичення. У той час дохідність фонду перевищувала 100% річних у гривні та 9% річних у доларі. Незважаючи на те, що настільки серйозної девальвації в Україні вже немає, фонд «ОТП Валютний» залишається найкращим інструментом для захисту коштів від девальвація та отримання валютного доходу. Додаткове підтвердження цього – лідерство фонду серед інших фондів «ОТП Капітал» за притоком інвестицій та загальним обсягом активів у минулому році», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу та продажів компанії з управління активами «ОТП Капітал».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі