VIII Благодійний дипломатичний різдвяний ярмарок

VIII Благодійний дипломатичний різдвяний ярмарок
16 грудня 2018 року в Одесі пройде VIII Благодійний дипломатичний різдвяний ярмарок за участю Генеральних і Почесних консульств, акредитованих в Одесі, національних культурних центрів, міжнародних місій і організацій.

Для дипломатів вже стало доброю традицією влаштовувати в Одесі це яскраве різдвяне свято з неповторною атмосферою і колоритом. У минулому 2017 році Дипломатичний ярмарок відвідало понад 3 тисячі осіб. Медичне обладнання, кошти на придбання якого збиралися на ярмарку, було передано в дитячу міську клінічну лікарню № 3.
Цього року на Дипломатичному ярмарку можна буде придбати традиційні для країн-учасниць продукти і кулінарні вироби, блюда національних кухонь, оригінальні сувеніри, новорічні прикраси. Святковий настрій також створюватиме концертна програма з виступами національних колективів.
Зібрані на VIII Благодійному дипломатичному різдвяному ярмарку кошти будуть спрямовані на придбання обладнання для пологового будинку № 5.

Офіційна підтримка: Міністерство зовнішніх справ в м.Одесі; Одеська міська рада, Одеський міський голова; Одеська обласна державна адміністрація, Голова Одеської обласної державної адміністрації.

........................................................................................................................
Ярмарок розташується у парку Шевченка (павільйон Gorzal на колишньому танцмайданчику «Огни маяка»). У павільйоні працює кліматична система, є санвузли.
Вхід вільний.
Час роботи: 11.00 - 19.00
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі