Випробування шасі КрАЗ-7140Н6 на «Азнафтомаші» - успішні

Випробування шасі КрАЗ-7140Н6 на «Азнафтомаші» - успішні
Основна продукція, яку в нас традиційно протягом останнього десятиліття замовляв «Азнафтомаш», - шасі КрАЗ-7133Н4 колісної формули 8х4, що слугували базою для важких підйомних бурових установок УП-80 та УП-100 «Руслан», призначених для проведення поточного і капітального ремонтів нафтових і газових свердловин глибиною до 5000 м.

Азербайджанських партнерів зацікавило і шасі КрАЗ-7140Н6 колісної формули 8х6, яке слугуватиме базою для нової підйомної установки УП-100/125 «Руслан». Воно агрегатовано 375-сильним дизельним двигуном Євро-5 із механічною дводіапазонною 9-ступеневою КЗП, сухим однодисковим зчепленням та АБС. Кабіна автомобіля - капотна, тримісна.

Шасі КрАЗ-7140Н6 має збільшену вантажопідйомність, що і стало визначальним під час його замовлення. Опробування першої поставленої партії шасі КрАЗ-7140Н6, за словами представників «Азнафтомашу», продемонструвало позитивні результати і отримало схвальні відгуки його випробувачів.

Нагадаємо, що ВАТ «Азнафтомаш» (Азербайджан) - завод-виробник різного нафтогазового устаткування, підйомних агрегатів, спеціальної техніки та інструментів для нафтогазової галузі. Це підприємство - багаторічний партнер «АвтоКрАЗу», що встановлює на автомобільні шасі КрАЗ різне обладнання для нафтогазового комплексу країни. Замовник цінує КрАЗи за високу вантажопідйомність, надійність конструкції, простоту обслуговування та ремонтопридатність.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі