Вишуканий модний показ від Оксани Полонець та POLLARDI відбудеться 10 червня у Львові.

Вишуканий модний показ від Оксани Полонець та POLLARDI відбудеться 10 червня у Львові.
Організатори виставки-продажу ювелірних виробів «ЕлітЕКСПО.Літо» - компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО», цього разу здивують своїх відвідувачів надзвичайно вишуканим показом колекцій модних брендів одягу.

10 червня о 17. 00 годині , в рамках виставки-продажу ювелірних виробів, яка триватиме з 08 по 11 червня у Львівському Палаці Мистецтв, відбудеться модний показ від відомих в світі та Україні брендів одягу POLLARDI та Оксани Полонець.

Дефілювати по подіуму будуть професійні моделі агентства «OK`S model management». Макіяж для них виконає команда професіоналів «EGO STYLE»- досвідчені візажисти, які постійно беруть участь у визначних подіях світової та української моди.

Компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО» вирішила провести у Львівському Палаці Мистецтв справжнє свято краси та грації. Під час показу у всіх відвідувачів буде можливість прийняти участь в розіграші та виграти прикраси ручної роботи від Оксани Полонець, а також сертифікат на суму 1 000 грн від POLLARDI.

Слід зазначити, що прихильниками цих вишуканих брендів є відомі українські зірки, такі як Ольга Сумська, Євгенія Власова, Оля Цибульська, Наталка Карпа, Влада Литовченко та інші українські знаменитості.
Окрім того, відбудеться фінальний розіграш сертифікату вартістю 10 тисяч гривень - вікенд для двох осіб, від оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино».

Довідково.

Виставка-продаж ювелірних прикрас «ЕлітЕКСПО.Літо» триватиме з 08 по 11 червня у Львівському Палаці Мистецтв, м.Львів, вул.Коперника, 17. На виставці будуть представлені останні тенденції ювелірної моди, а також новинки відомих світових, європейських та українських ювелірних компаній. Ви измажете придбати вишукані прикраси з натурального каміння, вироби з дорогоцінних металів та вироби з діамантами, авторські роботи та шедеври ювелірного мистецтва.

Час роботи:
08 червня 12.00 –18.30 год.
09 - 10 червня 10.00 - 19.00 год.
11 червня 10.00 - 18.00 год.
Телефон для довідок: +38 (032) 297-06-27(28)
Детально на сайті: http://www.galexpo.com.ua/elitlito/


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі