Візьміть участь у нашому конкурсі з енергоефективності та виграйте приз!

Візьміть участь у нашому конкурсі з енергоефективності та виграйте приз!
Сьогодні на Facebook, Instagram і Vkontakte стартує змагання в соціальних мережах з головним призом - гарнітурою віртуальної реальності для переможця!

У конкурсі, який триватиме до 25 березня, бере участь Бабуся # EU4Energy, де вона ділиться цінними порадами про те, як економити енергію і гроші за рахунок підвищення енергоефективності.

Учасникам пропонується опублікувати свої поради і рекомендації по енергоефективності в розділі коментарів під кожною порадою Бабусі. Це може бути щось, чого вони навчилися в школі, на роботі чи вдома, чи прочитали в книзі, дізналися від друга або батьків. Будь-яка порада, яка показує, як споживати менше енергії, може бути опублікована.

Конкурс відкритий для учасників з України. Всього буде присуджено десять призів, а першим призом буде гарнітура віртуальної реальності.

Цей конкурс # EU4Energy організований комунікаційним проектом EU4Energy, що фінансується Європейським Союзом.

Для додаткової інформації: http://bit.ly/2Ep9yyF

***
Ініціатива EU4Energy включає всю підтримку ЄС для поліпшення енергопостачання, безпеки і взаємозв'язку між партнерами, а також сприяє підвищенню енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії в Східних країнах-сусідах ЄС: Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні. Це робиться шляхом фінансування проектів і програм, які допомагають реформувати енергетичні ринки і скоротити національну енергетичну залежність і споживання. У довгостроковій перспективі це робить енергопостачання більш надійним, прозорим і доступним, тим самим скорочуючи енергетичну бідність і рахунки за електроенергію, як для громадян, так і для приватного сектора.

Дізнатися більше можна за посиланням: www.EU4Energy.eu
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі