Власники електрокарів тепер можуть заправлятися на «Параллелі»

Власники електрокарів тепер можуть заправлятися на «Параллелі»
На АЗК компанії «Параллель» встановлені перші шість електрозарядних станції типу Т2. Електрозаправки розташовані у Костянтинівці, Краматорську, Покровське та Слов'янську Донецької області.

Електрозарядние станції (ЕЗС) змінного струму мають кілька портів, тому одночасно на кожній з них можуть заряджатися два-три електрокара різної модифікації (автомобілі європейського та американського ринку). Потужність електроустановок становить 30 кВт. Залежно від типу електромобіля і ємності його акумулятора час повної зарядки може досягати від 2 годин і більше.

Установка ЕЗС – це спільний проект «Параллелі» та мережі електрозаправок «ТОКА». Кожна з шести станцій виготовлена за індивідуальним планом з урахуванням параметрів конкретної АЗК - розташування, обладнання, потужності електроліній. Перед введенням до експлуатації протягом двох тижнів станції проходили тестування як на стенді виробника, так і на автозаправних комплексах «Параллелі» (на автомобілях BMW Rex i3, Nissan leaf (USA), Nissan leaf (Europa).

«Розвиток ринку електротранспорту в Україні дозволяє і нам розширювати діапазон послуг для своїх клієнтів. Сьогодні найбільшу кількість електрозарядних станцій спостерігається в столиці та великих містах України, однак у регіонах ситуація з зарядкою для електрокарів не так активна. Але ми завжди йдемо назустріч клієнтам, прагнемо надати їм максимальний спектр послуг. Тому нами був реалізований проект по установці електрозарядок. Відкрили список міста нашого базового регіону - Краматорськ, Слов'янськ, Костянтинівка та Покровськ. Причому, в останніх двох населених пунктах ЕЗС розташовані тільки на нашіх АЗК. Надалі плануємо встановити ще кілька станцій, але протягом півроку ми поки будемо спостерігати за популярністю послуги», - прокоментував подію Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Щоб зарядити свої електрокари, автомобілістам необхідно авторизуватися через мобільний додаток TOKA Network. Інформація про електрозарядні станції вже розміщена на картах електрозаправок України.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі