ВОЛЯ гостинно запрошує до оновленого Центру сучасних технологій у Дніпрі

ВОЛЯ гостинно запрошує до оновленого Центру сучасних технологій у Дніпрі
Зараз в Україні працює понад 50 Центрів сучасних технологій ВОЛЯ. У Дніпрі абонентів обслуговує два ЦСТ. У центрах можна проконсультуватися, підключити Інтернет, телебачення, комплексні послуги з мобільним зв'язком від компанії lifecell, а також протестувати інтерактивні сервіси.

Оновлений Центр сучасних технологій (ЦСТ) у Дніпрі відкрився на проспекті Слобожанському, 87. Після ремонту в центрі стало набагато затишніше і зручніше і для відвідувачів, і консультантів компанії.
ЦСТ можна отримати весь комплекс сучасних послуг від лідера цифрових розваг: проконсультуватися, підключити Інтернет, телебачення, комплексні послуги з мобільним зв'язком від компанії lifecell, а також протестувати інтерактивні сервіси.

Графік роботи ЦСТ: пн - сб 09:00 - 19:00, нд - вихідний.

- Ми завжди раді зустрічам з нашими абонентами - адже компанія і наш філіал працюють для них. Центр сучасних технологій - це, по суті вітальня, де консультанти зустрічають гостей завжди в гарному настрої, з посмішкою і бажанням допомогти. Відкриття оновленого і просторого ЦСТ особливо актуальне для жителів лівого берега, де проживає майже третина наших клієнтів, оскільки в місті повністю перекритий на ремонт основний міст. Я радий, що ми знову можемо
максимально зручно для всіх наших гостей надавати консультації та підключати наші комплексні тарифи, такі як «Все включено» від ВОЛЯ і lifecell. Нагадаю, що тариф включає в себе домашній інтернет, інтерактивне телебачення і мобільний зв'язок. Я завжди повторюю цитату Г. Форда «Зарплату платить не роботодавець - він тільки розпоряджається грошима. Зарплату платить клієнт», а задоволений клієнт - це запорука успіху нашої компанії, - розповів директор Дніпровської філії Павло Бутенко.

До відкриття ЦСТ компанія приурочила акцію «Super HOT Базовий + 100». До 31 липня 2019 року можна придбати пакети послуг безлімітного інтернету зі швидкістю до 100 Мбіт/с та 63 канали за зниженою ціною на цілий рік, а також взяти роутер в оренду за 1 грн на міс.

У Дніпрі абонентів обслуговує два ЦСТ. Другий Центр сучасних технологій приймає відвідувачів на проспекті Яворницького, 55.

Зараз в Україні послуги абонентам ВОЛЯ надає більше 50 Центрів сучасних технологій. За останні три роки компанія інвестувала в їх розвиток 10 млн грн.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі