ВОЛЯ визнана кращим постачальником телевізійного контенту

ВОЛЯ визнана кращим постачальником телевізійного контенту
7 вересня в Одесі в ході проведення п'ятої ювілейної зустрічі Telecom Ukraine 2019 компанію ВОЛЯ визнано кращим постачальником телевізійного контенту.

Компанія ВОЛЯ отримала премію Telecom Awards 2019 як кращий національний постачальник телеконтенту. Таке рішення прийняло журі четвертої Всеукраїнської церемонії нагородження компаній і персоналій телеком- і медіа-індустрії. ВОЛЯ вже вдруге відзначена такою нагородою.

Також ВОЛЯ отримала Диплом лауреатів 2-го ступеню за тариф "Все включено" у номінації «Рішення року для масового ринку».

Telecom Awards 2019 об'єднує понад 300 представників профільних асоціацій, національних регуляторів і влади, вітчизняних і міжнародних галузевих підприємств, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, зацікавлених у розвитку галузі.

ВОЛЯ докладає максимум зусиль для розвитку телевізійного контенту. Компанія пропонує абонентам 200 телеканалів, 36 з яких у форматі HD. Завдяки успішній співпраці з провідними медіагрупами України та світовими лідерами у сфері виробництва контенту - FOX, Discovery, AMC, Nat Geo ВОЛЯ наповнює пакети телепрограм рейтинговими фільмами і шоу.

ВОЛЯ вже 5 років реалізує проект власних телеканалів Воля CINE+, які дивляться близько півмільйона сімей. Канали Воля CINE+ упевнено посідають топ-позиції по телеперегляду. Наприклад, Воля CINE+ HIT і Воля CINE+ входять до топ-5 фільмових каналів, а Воля CINE+ MIX і Воля CINE+ LEGEND - у першій десятці.

ВОЛЯ неодноразово підтверджувала статус лідера ринку. Так, у 2018 році компанія в 4 й раз поспіль стала переможцем у номінації «Кращий провайдер цифрових розваг: телебачення та високошвидкісний Інтернет» за результатами Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року» в Україні.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі