Вперше в Україні відбудеться некомерційний турнір з настільного тенісу Setka Cup Open 2020

Вперше в Україні відбудеться некомерційний турнір з настільного тенісу Setka Cup Open 2020
Вже цієї суботи, відбудеться перший в історії ліги Setka Cup – некомерційний турнір з настільного тенісу – Setka Cup Open 2020. Змагання відбудеться у форматі відкритого командного турніру, який проходитиме 27.06 у СК «Гурман».

У турнірі братимуть участь 8 команд:
1.GURMAN COMPETITIONS BI-TURBO (сумарний рейтинг/ вага - 180,0 / 103)
2. ПЕРЕМОГА (сумарний рейтинг/ вага - 179,6 / 152 )
3. ПАТРІОТ (сумарний рейтинг/ вага - 179,3 / 138)
4. РАКЕТКА (сумарний рейтинг/ вага - 178,5 / 144)
5. КИЇВСЬКІ БЛИСКАВКИ (сумарний рейтинг/ вага - 177,2 / 182)
6. РАКЕТА (сумарний рейтинг/ вага - 177,2 / 155)
7. ОРІОН (сумарний рейтинг/ вага -175,7 / 151)
8. ГУРМАН (сумарний рейтинг/ вага -174,1 / 147)

Турнір пройде за Олімпійською системою з визначенням усіх місць, а розміщення команд буде визначено жеребкуванням в день змагань.

Варто зазначити, що не дивлячись на некомерційний формат турніру, кожного із учасників чекає мотивація у вигляді пам’ятних призів, а також, система грошових винагород для команди переможця та команди призера (1-5 місце).
Setka Cup Open 2020 – це некомерційний турнір, що дає можливість розвиватися гравцям різного рівня, віку та статі. Ідеєю турніру слугувало бажання зробити власний вклад у розвиток настільного тенісу в Україні. А також, популяризувати даний спортивний напрямок та зробити ще один крок вперед відносно майбутньої приналежності настільного тенісу до Олімпійських видів спорту.

Даний турнір – це чудова нагода для нетворкінгу, завдяки чому учасники та організатори зможуть налагодити комунікацію, та зміцнити ділові стосунки.

Турнір дасть можливість учасникам відчути силу справжнього командного духу, а також шанс отримати корисний досвід та підвищити свій професійний рівень.

Організаторами турніру є Setka Cup – спортивна ліга з настільного тенісу, особливістю якої є новий формат: турніри проводяться щодня, з ранку до вечора, на спеціалізованих локаціях ліги, які знаходяться у Києві та Дніпрі:

Ігрові простори містять 7 сучасних залів, з яких ведуться трансляції, і кожен бажаючий може переглянути їх у режимі реального часу.

Територія комплексу Setka Cup у столиці забезпечена усіма комфортабельними умовами для того, аби учасники мали максимум можливостей для професійного росту. Для гравців створено: 5 ігрових залів, кімната відпочинку, роздягальні та душові, а ще – відповідальна технічна команда, яка забезпечує підтримку життєдіяльності усієї екосистеми комплексу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі