ВПЕРШЕ з 26 по 30 червня 2019 року Національний Сорочинський ярмарок в Одесі!

ВПЕРШЕ з 26 по 30 червня 2019 року Національний Сорочинський ярмарок в Одесі!
З 26 по 30 червня 2019 року в місті Одесі, на Приморському бульварі, навколо пам'ятника Рішельє, вперше в історії, відбудеться Національний Сорочинський ярмарок!

Організатор - ТОВ "Сорочинський ярмарок". Керівник проекту - Світлана Свищева. Захід проходитиме за підтримки Одеської міської ради. Партнери - "Квартал Концерт" та "Летний театр "Морвокзал".

Сто сімдесят років тому назад Одесу відвідував Микола Гоголь, який відразу закохався у це неповторне і чарівне місто на морі. А сьогодні ми веземо до Одеси дух гоголівських часів, його улюблений Сорочинський ярмарок з народними пісенними, музичними та танцювальними колективами, з гоголівськими героями і самим "Миколою Гоголем", з автентичними народними розвагами. Також вам буде запропоновано широкий вибір сувенірної продукції та товарів легкої промисловості виробників з усієї України. На одеситів та гостей міста чекає безліч позитивних і яскравих вражень, неповторна культурно-мистецька програма, можливість придбати чудові вироби народних майстрів. А в закладах громадського харчування - скуштувати улюблені страви Миколи Гоголя.

Запрошуємо до участі у ярмарку народних майстрів, підприємства та приватних підприємців.

Відвідуючи "третю столицю ", в середині позаминулого століття, Гоголь сказав: "Тут я можу дихати". Пропонуємо вдихнути на повні груди повітря гоголівських часів, відвідавши Національний Сорочинський ярмарок в Одесі!
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі