Всупереч світової економічної кризи

Всупереч світової економічної кризи
Один з великих целюлозно-паперових комбінатів України, Жидачівський комбінат зібрав колектив фахівців - професіоналів багатьох професій з якими впевнено і активно розвивається, розширюючи спектр продукції, що випускається і завойовуючи нові ринки збуту.

Соціальна спрямованість Публічного акціонерного товариства "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" відображається не тільки в цільових програмах допомоги співробітникам, що мають багатодітні сім'ї, ветеранам підприємства, а й впроваджуються комплексні фінансові довгострокові програми для всіх працівників комбінату!

Основна цінність Жидачівського комбінату це співробітники, чий професіоналізм і відповідальна робота призводять комбінат до перемог в галузевих і міжнародних професійних конкурсах.

У складний період світової економічної кризи, пов'язаної з пандемією, Жидачівський комбінат максимально зберіг робочі місця, наростив обсяги виробництва гофропродукції, а також ввів в експлуатацію нове сучасне виробництво литої тари (горбкувата прокладка для яєць).

В рамках соціальної програми Жидачівського комбінату "Добробут співробітника - важливе досягнення комбінату", в травні 2021 року співробітникам всіх підрозділів комбінату підвищена заробітна плата. Дана програма є прогресивною і розрахована на тривалий період. Тому, в червні 2021р. також буде планове підвищення заробітної плати!

Завдяки злагодженої роботи всього колективу, новаторських рішень в області екологічної упаковки і транспортної тари, продукція комбінату затребувана не тільки в Україні, але у країнах ближнього та далекого зарубіжжя.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі