Втілити мрію стати власником автомобіля HONDA легко – з кредитом від ОТП Банку!

Втілити мрію стати власником автомобіля HONDA легко – з кредитом від ОТП Банку!
Розширюючи перелік партнерських програм автокредитування, ОТП Банк пропонує клієнтам спеціальні умови на придбання нових легкових автомобілів модельного ряду марки HONDA з використанням кредитних коштів від ОТП Банку.

Так, за умовами програми, кредит надається в гривні на суму до 1,25 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% строком до 6 років. При цьому, в залежності від суми авансового внеску, фіксована процентна ставка може знижуватися до 0,01%. Форма погашення заборгованості по кредиту та відсотків обирається клієнтом самостійно, а дострокове погашення кредиту здійснюється без комісій.

«Ми прагнемо бути фінансовим партнером для своїх клієнтів в усіх сферах життя, саме тому активно розвиваємо напрямок автокредитування. А для того, щоб задовольняти потреби якомога більшого числа клієнтів - невпинно розширюємо перелік наших партнерських програм з автодилерами. Впевнені, що наші спеціальні умови на придбання автомобілів марки HONDA допоможуть втілити мрію наших клієнтів стати власником автомобіля», - зазначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Активно розвиваючи напрямок автокредитування ще з початку року, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.

Компанія «Прайд Мотор» з 1 липня 2015 року є офіційним дистриб’ютором автомобілів та мотоциклів Honda в Україні. Нині, дилерська мережа компанії «Прайд мотор» налічує 19 автомобільних дилерів Honda та 8 мотодилерів. «Прайд Мотор» щоденно працює над підвищенням якості роботи сервісу та над полегшенням умов купівлі автомобілів для клієнтів, підтримуючи в Україні такі ж самі високі стандарти сервісу, які забезпечують лояльність клієнтів до бренду Honda по всьому світу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі