Вже понад 100 000 клієнтів ОТП Банку активно використовують інтернет-банкінг OTP Smart

Вже понад 100 000 клієнтів ОТП Банку активно використовують інтернет-банкінг OTP Smart
У рамках реалізації комплексної програми діджіталізаціі ОТП Банк щодня працює над удосконаленням системи інтернет-банкінгу OTP Smart, яка на сьогодні налічує вже понад 100 000 активних користувачів.

Кожного дня клієнти за допомогою OTP Smart здійснюють грошові перекази, проводять оплати за послуги, управляють своїми платіжними картками, а також переглядають детальну інформацію по своїх рахунках. Найбільш популярні операції в OTP Smart – це грошові перекази між власними рахунками клієнтів, поповнення рахунку мобільного телефону, а також поповнення та списання з депозитного рахунку. Згідно зі статистикою банку, кожні 10 секунд клієнти здійснюють одну операцію в інтернет-банкінгу, а кожні 5 секунд відбувається успішний вхід в OTP Smart.

«Ми намагаємося забезпечувати максимально зручне дистанційне обслуговування клієнтів за допомогою наших онлайн-сервісів – системи інтернет-банкінгу OTP Smart і її мобільних додатків. При цьому ми завжди беремо до уваги всі побажання та відгуки наших клієнтів щодо роботи в OTP Smart, що, безсумнівно, впливає на їх щоденний вибір у використанні нашої системи інтернет-банкінгу», – зазначає Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі