Wizz Air інтегрувала платіжну платформу Amadeus Xchange у свою систему обслуговування пасажирів

Wizz Air інтегрувала платіжну платформу Amadeus Xchange у свою систему обслуговування пасажирів
За даними Amadeus, авіакомпанії витрачають близько 34,5 млрд доларів США на рік на управління платежами. У цю суму входять виплати провайдерам електронних платежів, а також непрямі витрати, такі як капіталовкладення, витрати на додатковий персонал для виконання рутинних процесів і компенсацію втраченого прибутку.

У процесі дослідження авіакомпанії повідомили, що ключовою проблемою є процес управління платежами через усіх їхніх провайдерів.

Приклад Wizz Air це наочно ілюструє. Після десяти років невпинного зростання найбільша лоукост-авіакомпанія Центральної та Східної Європи почала шукати способи спрощення своєї платіжної інфраструктури.
Для отримання доступу до банків-еквайрів авіаперевізник частіше за все працює через посередників. Цей підхід збільшує охоплення, але створює певні труднощі та може призводити як до підвищення витрат, так і до зниження ефективності обробки платежів.

Під час роботи з Wizz Air та обраним нею еквайром Wirecard компанія Amadeus визначила спосіб усунення одного з платіжних посередників, якого Wizz Air використовувала для доступу до Wirecard. Нова конфігурація забезпечує ефективнішу обробку платежів, що значно знижує витрати Wizz Air. Це також дозволить перевізнику гнучко налаштовувати платіжну інфраструктуру відповідно до своїх завдань.

Платіжна платформа Amadeus Xchange забезпечує єдину точку доступу до більш ніж 70 різних провайдерів платіжних послуг. Xchange розроблена для спрощення процесів платежів, об’єднуючи в одній платформі зацікавлені сторони і забезпечуючи безпечне управління платежами на всіх стадіях. В умовах постійних змін і пов’язаних з цим ризиків платіжна платформа Amadeus Xchange оптимізує бізнес-процеси та підвищує рівень безпеки.

Барт Томпкінс (Bart Tompkins), директор напряму Payments в Amadeus, зазначає: «Завдяки інтеграції нашої платіжної системи з Navitaire New Skies (система обслуговування пасажирів, якою користується Wizz Air) ми змогли безпосередньо під’єднати Wizz Air до рішення Wirecard, яке вже було інтегровано в Amadeus Xchange. Ми раді зміцнити наше партнерство і впевнені, що світовий досвід Wirecard у сфері цифрових фінансових технологій допоможе нам пропонувати тревел-індустрії більшу кількість платіжних рішень».
________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі