Wizz Air відкрила другу базу в Україні

Wizz Air відкрила другу базу в Україні
1 липня угорська авіакомпанія-лоукостер Wizz Air відкрила другу базу в Україні з місцем розташування в міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького.

Вже цього місяця компанія буде виконувати 5 нових рейсів із Західної України до низки європейських міст, зокрема, зі Львова до Біллунна (Данія), Таллінна (Естонія), Лісабона (Португалія), Гамбурга (Німеччина) та Щецина (Польща). Wizz Air також розширює маршрутну мережу, відкриваючи рейси з Харкова до Талліна і Берліна.

Українська авіагалузь потребує якнайскорішого відновлення для стабільного подальшого функціонування та зростання. Тому дуже приємно, що як і українські, так і провідні міжнародні авіакомпанії не втрачають оптимізму під час коронакризи, а навпаки, шукають нові можливості для розвитку, відкриваючи нові популярні напрямки. Wizz Air є провідною лоукост-компанією, яка одна з перших зайшла до України ще у 2008 році. Сподіваюсь, що відкриття нової бази у Львові вже незабаром принесе компанії процвітання та розвиток, а Львову – нові інвестиції та робочі місця для людей”, - зазначив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Завдяки відкриттю нових маршрутів Wizz Air підкреслює свою прихильність до українського ринку та продовжує створювати можливості для доступних подорожей для ще більшої кількості українців та гостей країни. Wizz Air почала свою діяльність в Україні у 2008 році і з того часу перевезла понад 11 мільйонів пасажирів до та з українських аеропортів. Відкриття нової бази Wizz Air принесе Львову понад 100 млн** доларів інвестицій у 2020 році та створить понад 30 робочих місць. Крім того, із сьогоднішнім оголошенням відомі європейські напрямки стали ще ближчими до українців – зараз Wizz Air пропонує перельоти за 71 маршрутом до 13 країн з 5 українських аеропортів.

Мандрівники можуть бути впевнені у тому, що подорожі разом з Wizz Air є комфортними та водночас безпечними. Оскільки безпека пасажирів та екіпажу завжди була і залишається головним пріоритетом, нещодавно авіакомпанія запровадила посилені заходи гігієни. Зокрема, впродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж – рукавички. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіку прибирання WIZZ усі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином. Екіпаж роздає пасажирам дезінфікуючі серветки, під час перельоту не розповсюджуватимуть бортові журнали та заохочуватимуть користуватися опцією безконтактної оплати покупок на борту. Згідно з новими правилами, пасажири мають дотримуватися заходів фізичної дистанції, впроваджених місцевими органами влади, та розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через Інтернет, послугу WIZZ Priority чи швидку перевірку безпеки), аби мінімізувати будь-які фізичні контакти в аеропорту.

Обираючи послугу WIZZ Flex, пасажири, у разі зміни обставин чи необхідності змінити дату/маршрут, можуть змінити бронювання квитка на будь-який інший рейс WIZZ. Додатковий рівень захисту бронювання пасажирів - гарантія спокою у нинішні часи невизначеності.

Андраш Себок (Andras Sebok), директор з постачання та логістики Wizz Air, на пресконференції з нагоди відкриття бази у Львові зазначив: «Залишаючись відданими українському ринку, сьогодні ми раді відсвяткувати відкриття нової бази у Львові та нових маршрутів, що будуть виконуватися з культурної столиці України та з Харкова, що є другим за розміром містом в країні, до 5 європейських країн: Данії, Естонії, Португалії, Німеччини та Польщі. Ці неймовірні новини підкреслюють наш намір пропонувати доступні подорожі для все більшої кількості українців, гарантуючи також і безпеку перельотів завдяки новим посиленим заходам, які нещодавно впровадила авіакомпанія. Переконані, що інвестиції у відкриття бази та нових маршрутів стимулюватимуть розвиток місцевої економіки, авіації та туризму».

Тетяна Романовська, генеральна директоркаМіжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, зауважила:«Сьогодні маємо подвійне свято: відкриття авіакомпанією WizzAirп’яти нових маршрутів та базування літака AirbusA320. Впродовж трьох років авіакомпанія WizzAir є лідером у відкритті нових європейських напрямків та за кількістю перевезених пасажирів зі Львова. За 2019 рік авіакомпанія WizzAir перевезла близько півмільйона пасажирів. Від сьогодні вже будемо мати 17 напрямків зі Львова до різних міст Європи. Дуже вдячні WizzAir, яка в час кризи перша відкрила рейси зі Львова. Авіакомпанія зараз не лише відновлює існуючі напрямки, але й збільшує маршрутну мережу. Вітаю сьогодні усіх нас з появою п’яти нових напрямків зі Львова до: Гамбурга, Талліна, Біллунна, Лісабона та Щецина. Чекаємо відкриття Європи для українських туристів вже в липні».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі