Wizz Air відкрив з Харкова прямі рейси до Берліна й Таллінна

Wizz Air відкрив з Харкова прямі рейси до Берліна й Таллінна
Авіакомпанія Wizz Air відкрила з Міжнародного аеропорту «Харків» два нові напрямки, які раніше були можливі лише з пересадками — Харків-Берлін і Харків-Таллінн.

3-го липня відкрилися регулярні рейси Харків-Берлін. О 19:10 літак прилетів з Берліна до Харкова, о 19:40 вирушив у зворотному напрямку. Ці рейси відтепер виконуватимуться щопонеділка і щоп’ятниці, час шляху становить 2 години 40 хвилин. Вартість квитків починається від 439 гривень в один бік без урахування багажу. У Німеччині літак прибуває до аеропорту «Шенефельд», розташованого за 22 кілометри від центру Берліна.

Рейси Харків-Таллінн відкрилися 4 липня. Об 11:30 літак прилетів з Таллінна до Харкова, о 12:00 вирушив назад до естонської столиці. Перельоти виконуватимуться щовівторка і щосуботи, а з 23 липня ще й щочетверга. Час шляху становить 2 години 10 хвилин, вартість квитків починається від 439 гривень в один бік без багажу.

Розклад рейсів доступний на сайті аеропорту. Придбати квитки можна на сайті авіакомпанії, сайті аеропорту і забронювати в авіакасах за номером 0 800 303 803.

Окрім відкриття нових напрямків, в аеропорті відновилася низка існуючих рейсів. З Харкова вже можна літати до Мінська, Стамбула, Анталії, Будапешта, Вроцлава, Катовіце, Кракова, Гданська, Дортмунда, Києва та Одеси.

Перед плануванням подорожі рекомендуємо вивчити вимоги країни, до якої ви прямуєте. Більшість країн висуває обмеження в’їзду до певних категорій громадян у зв’язку з коронавірусом. Повну інформацію надають посольства і консульства країн. Слідкуйте за їхніми оновленнями, адже інформація швидко змінюється.

Також нагадуємо, що всі рейси під час карантину здійснюються з дотриманням норм попередження COVID-19. Перед відвідуванням аеропорту просимо ознайомитися з правилами безпечних і комфортних перельотів.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі