XI спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря»

XI спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря»
3–5 квітня у Львові відбудеться XI спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря-2018».

Організатор виставки – ТОВ «ЕкспоЛьвів».
Місце проведення: Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів.
Інформаційний партнер виставки – журнал «AW-THERM»
Інформаційні спонсори – Вода і водоочисні технології, Водопостачання та водовідведення, TRUBA.UA, BAU.UA, Build Portal, БудЕксперт, Промышленность в фокусе.

Інформаційна підтримка: Аспекти Будівництва, Бізнес-Досьє, Бізнес-пропозиція, Закарпатські оголошення, Запрошуємо на роботу, Компасс, Афіша Прикарпаття, Афіша Волині, Афіша Рівне, Газета Реклама, Фортуна, Львівська Газета, Львівська Пошта, Міжнародний виставковий центр, Міст-Медіа, Перевізник, Газета в дорогу, Пресс-Биржа, FM Галичина, Стрий FM, Люкс ФМ, Львівська Хвиля, Салон +, Budnet, 5 канал.

Тематичні розділи: опалення, кліматизація, водопостачання та водовідведення, автоматика, арматура трубопровідна, сантехніка, помпи, труби та фітинги, газове обладнання, альтернативна енергетика, ізоляційні матеріали, герметики, клеї, лаки, фарби, інструменти, допоміжне обладнання і матеріали, монтаж та проектування, програмне забезпечення.

Учасники виставки: виробники та дистрибутори обладнання і технологій для опалення, водопостачання, вентиляції з різних областей України, а також іноземні компанії. Серед компаній, які візьмуть участь у роботі виставки: HL HUTTERER & LECHNER GmbH, HYDROFLOW Україна, PRANA, Sanpid.com, Аква-Світ, Алпін-Захід, АРМА ПРАЙД, Віта Клімат, Галканал, ЕкономТепло, Інтегровані Водні Технології (IWT), Кийремпобут+, Домотроніка Львів, Марадь і Лінке, МІКРОФЛЕКС Україна, НІБЕ-УКРАЇНА, Сонцедім, С.Т.А., Селена-Клімат, Системи автономної каналізації, Склоприлад, Стала енергія, Ураган та ін.

XI спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря 2018» – це високотехнологічний захід, відвідання котрого є обов’язком кожного спеціаліста галузі.

Програма роботи виставки

3 квітня 2018 р.

11:00 Церемонія відкриття виставки
13:00–14:00 Семінар на тему: «Енергоефективні рішення в галузі інженерних систем в ЖК, ТЦ, промислових підприємствах». Організатор: ТОВ «Інтегровані Водні Технології» (IWT).
14:30–17:00 «Біржа» інвестиційних запитів ОТГ на енергозбереження та відновлювальні джерела енергії. Організатори діалогу: Департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, Центр розвитку місцевого самоврядування, Філія інституту ім. Погорілого
Програма роботи «біржі»
14:30-14:45 Про можливості та умови співпраці ОТГ та інвесторів на «біржі» при створенні «Кластеру Енергії ОТГ» (інструмент запровадження енергозбереження та ВДЕ при співпраці ОТГ, науки, ГО, грантодавців, влади, бізнесу та мешканців)
14:45-16:15 «Відкриті торги» презентацій територій ОТГ і технічних можливостей для розвитку виробництва та використання біопалива за допомогою енергетичних рослин. Теми: Енергетичні рослини + переоснащення котелень + техніка; Геотермальні води; Сонячні електростанції; Термомодернізація будівель; Місцеві види палива (торф, дрова, тріска); Енергетичні кооперативи для біопалива; Енергетичні кооперативи для біодобрива та біогазу.
16:15–17:00 Обговорення результатів «торгів» з організаціями, котрі виступають потенційними «покупцями-фінансистами» розвитку відновлювальної енергетики, геотермальної енергії і систем термомодернізації. Теми: Обласна програма відшкодування відсотків на енергозбереження; СЕС; обігрівання з використання відбору тепла з повітря; геотермальні води; біогазовий проект; «теплі кредити»; IQenergy

4 квітня 2018 р.

10:00 Початок роботи виставки
11:00–13:00 Семінар на тему: «Локальна водопідготовка: регіональні проблеми та рішення». Організатор: ГО «WaterNet».
13:00–16:00 Презентація кондиціонерів ТМ «Haier» від ТОВ «Селена-Клімат».
18:00 Закінчення роботи виставки

5 квітня 2018 р.

10:00 Початок роботи виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників

Контакти:
Леся Ващук, керівник проекту
+380 32 244-18-88,
+380 96 463-35-43
expolviv@gmail.com
http://tvp.expolviv.ua



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі