XIII Київська мiжнародна книжкова виставка 20-23 квiтня - Український Дiм

XIII Київська мiжнародна книжкова виставка 20-23 квiтня - Український Дiм
20-23 квітня 2017 року в Українському Домі за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2 відбудеться XIІI Київська міжнародна книжкова виставка.

На виставці буде широко представлено художню, дитячу, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу, духовну літературу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу на будь-які смаки та уподобання.

Відвідувачів виставки гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Традиційно, в рамках книжкової виставки, проводиться Благодійна акція по збору видань для юних мешканців Донецької та Луганської областей.

Не пропустіть яскраве свято книги!

Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державне підприємство «Український Дім».

Інформаційне висвітлення забезпечує Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у книжковій виставці!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі