XVI міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна»

XVI міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна»
24-26 жовтня 2018 року у Львові відбудеться XVI міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна» та XVI міжнародний стоматологічний форум.

Мета заходу – демонстрація новітніх технологій, матеріалів, обладнання та інструментарію, сучасних методик лікування в галузі стоматології, обмін досвідом між спеціалістами різних країн світу та регіонів України.

Виставка «Дентал-Україна» – це захід міжнародного рівня, куди приїжджають науковці, представники відомих фірм-виробників та практикуючі стоматологи з усіх куточків України та з-за кордону. За роки свого існування саме ця виставка стала ідеальною платформою для просування нових продуктів та технологій на стоматологічному ринку України.

У рамках XVІ міжнародного стоматологічного форуму відбудеться серія науково-практичних конференцій, лекцій, майстер-класів, практичних демонстрацій новітніх технологій, матеріалів в стоматологічній галузі за участю провідних фахівців та фірм-виробників.

Виставка «Дентал-Україна» та супутні науково-практичні заходи покликані підвищити рівень професійних знань, розширити інструментарій стоматологів та, відповідно, сприяти розвитку якості стоматологічних послуг для населення Західного регіону та України загалом.

Організатор виставки – ПрАТ «Гал-ЕКСПО».

Місце проведення: Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

Детальна інформація про захід

Тел.: (032) 2971369, (067) 6711436
Факс: (032) 2971756
e-mail: nml@galexpo.lviv.ua
Facebook: https://www.facebook.com/Dental.Ukraine.Lviv/
http://www.dental-ukraine.info/



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі