YouTube Music і YouTube Premium відтепер доступні в Україні

YouTube Music і YouTube Premium відтепер доступні в Україні
Ми раді оголосити, що відсьогодні сервіси YouTube Music і YouTube Premium стають доступними для українських користувачів.

Від трансляції виступу Beyonce на фестивалі Коачелла до таких хітів як Despacito або New Rules – люди заходять на YouTube, щоб стати частиною музичної культури і відкривати для себе щось нове. Але YouTube створювався для перегляду різних відео, тому любителям музики доводилося одночасно з цим сервісом використовувати безліч інших додатків. Скоро все зміниться.

Відтепер всі любителі музики в Україні зможуть користуватися сервісом YouTube Music. Це новий музичний стрімінговий сервіс, створений спеціально для прослуховування музики і який має всі переваги YouTube: з YouTube Music ви зможете легше орієнтуватися в світі музики і отримувати більш точні персональні рекомендації. Чи хочете ви слухати, дивитися або знаходити музику – тепер все це доступно в одному сервісі.

Ось 6 причин, чому вам сподобається YouTube Music:

1. Все в одному місці. Не тільки музичні відео, але й офіційні альбоми, сингли, ремікси, живі виступи, кавери, а також рідкісні композиції, які можна знайти тільки на YouTube.
2. Персоніфіковані рекомендації. Головний екран постійно оновлюється, щоб запропонувати вам рекомендації, засновані на тому, що ви прослуховували раніше, де ви зараз знаходитеся і чим займаєтеся. Ви тренуєтеся в спортзалі? Хочете відволіктися під час поїздки на роботу? Потрібна музика вже підібрана спеціально для вас.
3. Тисячі плейлістів будь-якого жанру, для будь-якого настрою або заняття. Незалежно від того, яку музику ви любите, де ви перебуваєте, що ви робите або який у вас настрій, ви можете легко знайти відповідний плейліст.
4. Розумний пошук допоможе знайти пісню, навіть якщо ви не можете згадати, як вона називається. Спробуйте ввести "пісня, де Шакіра ріже цибулю" і ми знайдемо цей трек для вас. Ви також можете шукати за текстом пісні (навіть якщо добре не знаєте слів). Як щодо пісні "ракамакафо"?
5. Найпопулярніші відео. Ми триматимемо вас в курсі того, що зараз в топі! Відео, що набирають популярність, доступні на окремому екрані “Хотліст”.
6. Немає інтернету? Ніяких проблем. Оформіть платну підписку YouTube Music Premium і слухайте музику без реклами, у фоновому режимі і на ходу, а також завантажуйте улюблені треки. Крім того, завдяки функції "Офлайн-мікс" пісні, які вам сподобалися, будуть завантажені автоматично - на випадок, якщо ви забули це зробити.

Усі шанувальники музики можуть безкоштовно користуватися новою версією YouTube Music з підтримкою реклами; ми також запускаємо платну підписку YouTube Music Premium, яка дає можливість без реклами слухати музику у фоновому режимі і завантажувати контент за 79 грн. на місяць для Android. Протягом обмеженого періоду часу шанувальники музики можуть отримати три місяці безкоштовно від YouTube Music Premium тут. Також доступна сімейна підписка YouTube Music Premium Family – 119 грн на місяць.

Крім того, спеціально до запуску YouTube Music ми підготували музичний подарунок - 4 оригінальних відео, в яких об'єднались популярні артисти і YouTube-влоггери з різних міст України. Отже, вперше на YouTube: Макс Барських feat. Руслан Кузнєцов і Альона Венум; Христина Соловій feat. Ян Гордієнко (YanGo); "Время и Стекло" feat. Андрій Немодрук (ND Production) і Michelle Andrade feat. Женя Білозеров!

Креативним майданчиком спільної творчості влоггеров і музикантів став трамвай, який здійснює поїздку Києвом, Львовом, Одесою та Харковом. Адже філософія YouTube - дати кожній людині можливість показати себе і побачити інших. На платформі YouTube користувачі можуть втілювати свої творчі ідеї, ділитися думками і обговорювати їх один з одним. У такій атмосфері розкриваються таланти.

Сьогодні ми також запускаємо в Україні YouTube Premium

Відсьогодні в Україні ми також запускаємо підписку YouTube Premium, яка надає користувачам, крім всіх переваг YouTube Music Premium, відсутність реклами під час перегляду відео, відтворення відео в фоновому режимі і скачування контенту з YouTube. Ви отримаєте доступ до всіх шоу і фільмів від YouTube Originals, зокрема Cobra Kai, Impulse, F2 Finding Football, The Sidemen Show і багато інших. Спробуйте YouTube Premium безкоштовно протягом трьох місяців тут (потім для Android – 99 грн на місяць; сімейний план – 149 грн на місяць).

Передплатники Google Play Музика автоматично отримають доступ до YouTube Music Premium. У Google Play Музика все залишиться як і раніше: ви також будете мати доступ до всієї придбаної вами музики, завантаженням і плейлістам, як й завжди.

Ви можете завантажити новий сервіс YouTube Music з Play Store і App Store, або ж перевірте свій веб-плеєр на music.youtube.com. Передплату на YouTube Premium можна оформити на youtube.com/premium.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі