З 2014 року понад чотирьох тисяч українських E-резидентів відкрили 974 фірм в Естонії

З 2014 року понад чотирьох тисяч українських E-резидентів відкрили 974 фірм в Естонії
З початку 2020 року міжнародні підприємці зареєстрували в Естонії онлайн 1050 компаній. Це найвищий показник першого кварталу з моменту запуску програми 1 грудня 2014 року, свідчать дані естонської програми е-Residency. Українські підприємці залишаються лідерами програми за кількістю компаній і третіми за кількістю учасників. За час існування програми 4221 український е-резидент відкрив 974 естонських фірм.

Про це повідомляє Новое Время. Бизнес.

«У багатьох країнах ввели надзвичайний стан і швидкий перехід у цифру — важлива перевага. 60% опитаних е-резидентів підтвердили, що можливість управляти бізнесом онлайн і доступ до ринків ЄС допомогли їм краще впоратися з кризою» — прокоментував глава е-Residency Отт Ваттер зростання активності е-резидентів.

У березні Естонія виділила 2 млрд євро на підтримку бізнесу в зв’язку з Covid-19. Заявку на фіндопомогу можуть подати і компанії е-резидентів, якщо відповідають вимогам проекту.

Спільнота е-Residency налічує близько 70 тис. підприємців з різних країн, які відкрили 13 тис. компаній. Майже кожна 13-а з них — заснована українцями.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі