За інноваціями – майбутнє АПК!

За інноваціями – майбутнє АПК!
Четверта спеціалізована виставка «Агро-СФЕРА» відбудеться по завершенні свята Дня робітника сільського господарства 22-24 листопада 2017 року в Одесі, у виставковому комплексі Одеського порту, за адресою вул. Приморська, 6.

Відбувається ця подія за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Координаційного центру з інноваційного розвитку вітчизняного сільськогосподарського та автотранспортного машинобудування. Активно беруть участь у підготовці та проведенні проекту Одеська обласна державна адміністрація, Аграрний союз України, Селекційно-генетичний інститут – Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення, Одеська національна академія харчових технологій, Одеська державна академія будівництва та архітектури, Одеська регіональна торгово-промислова палата, Всеукраїнська асоціація пекарів, Асоціація фермерів та приватних землевласників України, Асоціація молодих фермерів.

Ключова тема експозиції та напрямок дискусії – спеціалізований захід «ЗЕРНО-СФЕРА. Україна». Цього року на протязі дії виставки видавництво «Порти України», ІАЦ «BlackSeaTrans» проводить третю міжнародну конференцію «Зернові термінали» нові проекти, обладнання та технології».

Сфера сільського господарства, на думку спеціалістів АПК, - найперспективніший сектор економіки України, що найбільш динамічно розвивається. Одеська область, як найбільша область в Україні, відома плодючими ґрунтами та добре розвинутими супутніми підкомплексами. За статистичними даними: рослинництво – 73%, тваринництво – 27%. Область займає 9 місце за валовою с/г продукцією. Сьогодні в області працюють 983 сільгосппідприємства, більше 6 тисяч фермерських господарств.

Учасники третьої виставки «Агро-СФЕРА – 2016» позитивно оцінили результати участі, схвалили формат ділового заходу.

Будучи унікальним спеціалізованим заходом на півдні України, присвяченим розвитку сільського господарства, у минулому році виставка підтвердила свої позиції і зібрала понад 100 компаній з 14 областей України та 4 країн світу (Данія, Німеччина, Литва, Молдова). Виступаючи традиційною щорічною площадкою для зустрічі фахівців та демонстрації новинок галузі, експозиція виставки знову представляла ключові галузі агропромислового комплексу України.

Основні розділи виставки:
● Виробництво та переробка зернових та олійних культур
● Агрохімія, засоби захисту рослин
● Насіння
● Сільськогосподарська техніка
● Тваринництво
● Кормовиробництво
● Іригаційні системи ● Альтернативна енергетика
● Агротранспорт та логістика
● Агроіндустріальне будівництво
● Харчова та переробна промисловість
● Фінансування та страхування в сільському господарстві
● Аграрна наука та освіта

ПІДТВЕРДІТЬ СВОЇ ЛІДИРУЮЧИ ПОЗИЦІЇ НА РИНКУ АПК УКРАЇНИ ТА ЧОРНОМОРСЬКО-АЗОВСЬКОГО РЕГІОНУ НА ЧЕТВЕРТІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «АГРО-СФЕРА» (22-24 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ, ОДЕСА)!


Оргкомітет:
ТОВ «Центр виставочних технологій», пров. Сабанський, 1, офіс 3, м. Одеса, 65014, Україна
Тел./факс: 38 (048) 715 02 62
e-mail: nm@expo-odessa.com
www.expo-odessa.com


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі