За підтримки Київстар в Одесі пройшла олімпіада «Рішельєвська регата»

За підтримки Київстар в Одесі пройшла олімпіада «Рішельєвська регата»
22-25 вересня в Рішельєвському ліцеї за підтримки Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова відбулася ІІІ відкрита комплексна олімпіада з природничо-математичних дисциплін «Рішельєвська регата». Національний телеком-оператор Київстар за традицією виступив партнером олімпіади в рамках своєї загальнонаціональної соціально-освітньої ініціативи «Make Your Mark» («Зроби свій внесок»).

Цього року інтелектуальна регата зібрала 75 учнів 9-11 класів із Одеси, Києва, Харкова, Львова та Херсона. Учасники продемонстрували свої знання в різних дисциплінах – математиці, фізиці, хімії та біології. Змагання складалися з чотирьох турів: усного, демонстраційного, експериментального та теоретичного.

«Цього року «Рішельєвська регата» проходила втретє. Завдяки підтримці Київстар ми змогли перейти з регіонального на національний рівень. Такі олімпіади дуже потрібні нашим талановитим дітям, тому що це новий досвід та додаткові знання, а також можливість перевірити рівень своїх знань у певних дисциплінах», – говорить Валерій Колебошин, директор Рішельєвського ліцею, заслужений учитель України.

За підсумками олімпіади призери в особистому заліку були нагороджені дипломами. Дипломи I ступеня з математики отримали: у теоретичному турі – Бердніков Сергій (Рішельєвський ліцей), в експериментальному турі – Дулгер Лія (Львівський фізико-математичний ліцей). Дипломи I ступеня з фізики отримали: у теоретичному турі – Фединяк Володимир (Львівський фізико-математичний ліцей), в експериментальному турі – Солецький Роман (Рішельєвський ліцей). Дипломи I ступеня з хімії отримали: у теоретичному турі – Воропай Денис (Рішельєвський ліцей), в експериментальному турі – Царенко Дмитро (Харківський фізико-математичний ліцей №27). Дипломи I ступеня з біології отримали: у теоретичному турі – Радіонова Емма (Рішельєвський ліцей), в експериментальному турі – Столяров Денис (Рішельєвський ліцей).

У командному заліку призові місця зайняли такі навчальні заклади:

• Усні олімпіади: Київський природничо-науковий ліцей №145 – I місце; команда РЛ-3 Рішельєвського ліцею – II місце; команда РЛ-8 Рішельєвського ліцею та Харківського фізико-математичного ліцею №27 – IIІ місце.
• Демонстраційні олімпіади – команда РЛ-3 Рішельєвського ліцею – I місце, Київський природничо-науковий ліцей №145 та команда РЛ-8 Рішельєвського ліцею – II місце, Харківський фізико-математичний ліцей №27 – IIІ місце.
Всі учасники та призери олімпіади отримали заохочення від компанії «Київстар». 8 переможців у особистому заліку були нагороджені смартфонами.

«Як національний телеком-оператор ми прагнемо сприяти збереженню та зміцненню інтелектуального потенціалу нашого підростаючого покоління. Допомагаючи у проведенні таких освітніх проектів, як «Рішельєвська регата», Київстар підтримує намагання педагогів і прагнення талановитих дітей досягати найкращих результатів. Наша спільна мета – побудувати сучасне суспільство з найбільш розвиненими технологіями і висококваліфікованими фахівцями, які є основою подальшого прогресивного розвитку нашого суспільства», – говорить Юлія Дробишева, менеджер зі зв'язків із громадськістю Київстар.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі