За підтримки Уряду Німеччини проведено та презентовано перший із 60 енергоаудитів для українських підприємств

За підтримки Уряду Німеччини проведено та презентовано перший із 60 енергоаудитів для українських підприємств
Івано-Франківський локомотиворемонтний завод, заснований ще у 1866 р., став першим із 60 підприємств, що отримали звіт з енергоаудиту, проведеного за міжнародним стандартом ISO 50002 за ініціативи GIZ.

Завдяки енергоаудиту керівництво підприємства отримало детальний аналіз стану енергоспоживання, потенціалу до енергозбереження та заходи щодо його реалізації.

Так, у разі впровадження усіх рекомендованих заходів підприємство зможе зменшити енергоспоживання та заощаджувати понад 3,5 млн грн у рік.

Окрім презентації звіту енергоаудиту, на підприємстві також проведено тренінг з питань енергоефективності для технічного персоналу, зокрема технологів, операторів, енергетичних менеджерів тощо.

Нагадаємо, що у 2018 р. Мінекономрозвитку, Держенергоефективності та GIZ запустили програму енергомодернізації 60 підприємств у чотирьох галузях: виробництво молочної та хлібопекарської продукції, машинобудування та неметалевих будівельних матеріалів.

Програма передбачає проведення 60 енергоаудитів, відбір та підготовку 20 техніко-економічних проектів, а також навчання для керівників та технічного персоналу.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі